מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זריקותהילי21/11/2009
לפני חצי עברתי בהרדמה טיפול אצל פלסטיקאי נגד הזעת יתר בכפות הידיים בזריקות בוטוקס שזה הטיפול היחיד היעיל היום לפני ניתוח. הטיפול הצליח אולם אצבעות הידיים חדלו לתפקד והייתי צריכה עזרה של בעלי בכל דבר שהיה קשור לאצבעות הידיים. הרופא אמר שזה יעבור ואכן המצב הישתפר מאד עם הזמן אולם לא חזר לקדמותו עד היום. אני נאלצת להעזר בבסיס שתי הידיים ובשיניים שלי ובעזרה מאחרים בכל דבר שדורש גמישות וכח . האם זו עילה לתביעה? אציין שאני ספורטאית והייתי מאד חזקה קודם לכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות
עו``ד בועז אלקלעי22/11/2009שלום רונה!
יש לבחון את הנסיבות העובדתיות של המקרה שלך בכדי לברר אם הייתה רשלנות רפואית, כגון האם הוסברו לך הסיכונים שבהליך הרפואי וכן יש לבדוק האם ההליך הרפואי בוצע בהתאם לפרקטיקה הרפואית המקובלת. ניתן לעשות כן באמצעות חוות דעת של מומחה רפואי שיבחן את החומר ויקבע את הרשלנות. על פני הדברים קיימת רשלנות ואם נגרם לך נזק צמית ליד על אחת כמה וכמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)