זריקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות
    הילי
    21/11/2009

לפני חצי עברתי בהרדמה טיפול אצל פלסטיקאי נגד הזעת יתר בכפות הידיים בזריקות בוטוקס שזה הטיפול היחיד היעיל היום לפני ניתוח. הטיפול הצליח אולם אצבעות הידיים חדלו לתפקד והייתי צריכה עזרה של בעלי בכל דבר שהיה קשור לאצבעות הידיים. הרופא אמר שזה יעבור ואכן המצב הישתפר מאד עם הזמן אולם לא חזר לקדמותו עד היום. אני נאלצת להעזר בבסיס שתי הידיים ובשיניים שלי ובעזרה מאחרים בכל דבר שדורש גמישות וכח . האם זו עילה לתביעה? אציין שאני ספורטאית והייתי מאד חזקה קודם לכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות

הוספת תגובה

• זריקות

עו``ד בועז אלקלעי
    22/11/2009

שלום רונה!

יש לבחון את הנסיבות העובדתיות של המקרה שלך בכדי לברר אם הייתה רשלנות רפואית, כגון האם הוסברו לך הסיכונים שבהליך הרפואי וכן יש לבדוק האם ההליך הרפואי בוצע בהתאם לפרקטיקה הרפואית המקובלת. ניתן לעשות כן באמצעות חוות דעת של מומחה רפואי שיבחן את החומר ויקבע את הרשלנות. על פני הדברים קיימת רשלנות ואם נגרם לך נזק צמית ליד על אחת כמה וכמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו