רשלנות רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות רפואית
    דני כ
    28/11/2009

א.ג.נ,
    שלום רב,
    שמי דני ולפני כשנתיים עברתי ניתוח לשחזור רצועות הכתף. לאחר התאוששות של מספר שעות החלתי להתלונן על כאבים וללא יכולת להזיז את הרגל עם אובדן תחושה.
    לאחר כחודש ביצעתי בדיקת EMG אשר קבעה כי ישנו BLOCK בעצב הפרוניאל אשר גורם לי לDROP FOOT. לאחר מספר EMG נוספים הוחלט כי עליי לבצע ניתוח לשחרור עצב. במהלך ההמתנה ובעקבות הDROP FOOT נפלתי ונחבלתי בקרסול. נפילה זו גרמה לקרע ברצועות ובגידים.
    כיום, הנני מועמד ל2 ניתוחים לתיקון הנזקים.

שאלתי הכללית היא האם העובדה כי בוצע בי ניתוח בכתף ולאחר התעוררות מהניתוח אובחנתי כסובל מפגיעה ברגל שמאל(בדו"ח הטיפול מבית החולים-הדבר מצויין) הינה מהווה רשלנות רפואית?אשמח על תשובתכם/ן
    בתודה רבה,
    דני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות רפואית

הוספת תגובה

• דני שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    28/11/2009

דני שלום,

תודה על פנייתך. לא ברור לי כלל כיצד ניתוח בכתף הסתיים בשיתוק בכף הרגל. על פניו נראה כי משהו בטיפול הרפואי לא היה סביר - יתכן והשכיבו אותך לא נכון לצורך הניתוח, יתכן שמי מהמנתחים לחץ על העצב בטעות. על פניו נשמע כי בסבירות גבוהה יתכן ומדובר במקרה של רשלנות רפואית המחייב בהחלט בירור נוסף.
    הייתי מציעה לך לבקש מהמוסד הרפואי בו טופלת העתק מתיקך הרפואי ולפנות לעורך דין המתמחה ברשלנות רפואית על מנת לנסות ולהבין לעומק מה היה בניתוח שגרם לנזק ולבדוק יחדיו את סיכויי התביעה.

בהצלחה,

עורכת דין ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי
    מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו