דורה פנצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורה פנצר
    מרינה מוכתר
    12/12/2009

בתאריך 17\4\2009 ילדתי את בני אביתר בבי"ח קפלן במהלך הלידה נזקקתי לטיפול אפידורל ובמהלך הטיפול הוזרק האפידורל בטעות לטענת הרופא עמוק מידי ואמר שכתוצאה מהטעות יהיו תופעות של כאבי ראש צוואר כעבור מספר דקות החלו כאבים חזקים בראש ונזדקקתי לטיפול של משככי כאבים במהלך הלידה.
    למחרת הלידה בעת ביקור הרופאים התבקשתי להישאר מרותקת למיטה ולשכב על הגב בלבד טיפול נוסף שניתן לי הוא לקיחת כדורים רוקסט 3 פעמים ביום ונוזלים 4 שקיות של נוזלים כמו כן והחשוב ביותר לא יכולתי להניק את בני.
    לאחר שלושה ימים שלא חלה הטבה במצבי הגיע רופא נוסף ושאל מה הטיפול שניתן לי ונדהם לגלות כי המינון היה נמוך ממה שהיה צריך להיות וצעק על האחות האחראית בפניי ובפני בעלי.
    הוא הסביר את המצב ואמר שבמידה והטיפול שיינתן גם לא יצליח ניאלץ לבצע הזרקת דם מהווריד למקום הפגוע.
    בתאריך 21\4\2009 לאחר שלא הצליח הטיפול של נוזלים ולקיחת הכדורים בוצע הטיםול השני של הזרקת הדם.
    הטיפול הצליח ולאחר יומים שוחררתי מבית החולים עם המלצות להגיע לטיפולים במרפאת כאב לפני השחרור פניתי אליהם והמליצו לבצע סיטי אך הדבר יאלץ אותי לא להניק את בני החלטתי לא לטפל בבעיה ולהמשיך בטיפול בילד למרות כאבי הגב. כיום לאחר 7 חודשים לעיתים קרובות אני חשה בכאבי ראש חזקים מאוד וסחרחורות ובביצוע של מעט עבודה מאומצת חשה בכאבי גב שמאלצים אותי לשכב גם ללא רצוני ובנוסף מרבה בשתיית משככי כאבים שלעיתים גורמים לי לעייפות ולחולשה.
    בתודה מראש מרינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דורה פנצר

הוספת תגובה

• דורה שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    13/12/2009

דורה שלום,

תודה על פנייתך. על מנת לבחון האם הטיפול באפידורל היה נכון או שהיה שגוי ורשלני הייתי ממליצה לך לבקש העתק מתיקך הרפואי ולפנות לעורך דין המתמחה בתביעות של רשלנות רפואית על מנת לברר את סיכויי תביעתך.

הסיבוך של כאבי ראש ו/או גב לאחר אפידורל הינו אחד הסיבוכים המוכרים של אפידורל ובפני עצמו אינו מלמד בהכרח על רשלנות. בכל מקרה, חובה היה על הרופאים להסביר לך אודות הסיבוך לפני מתן האפידורל ואם לא עשו כן הרי שתוכלי לתבוע בעילה של הסכמה מדעת. בנוסף, אם הטיפול ניתן שלא כמקובל הרי שהיה רשלני. בנוסף יש לבדוק מהו הנזק שנותר לך כתוצאה מכך.

על מנת לברר נושאים אלו לעומק אני סבורה כאמור כי עליך לבקש את העתק התיק הרפואי ולפנות לעורך דין המתמצא ובקיא בנושא של רשלנות רפואית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו