לא מאובחן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מאובחן
    אבי
    04/01/2010

עברתי תאונת דרכים לפני 12 שנה טופלתי בכל התרופות הפסיכיאטריות הנוירולוגיות ועוד נסינות בתרופות לפרקינסון אלציהמר נרקולפסיה בהכול ללא הבחנה שאני שואל את הרופאים ממה אני סובל הם אומרים שמשהו אצלך לא עובד טוב בראש והמקסימום שהוא יכול לעשות זה להתערב אם תרופות ולנסות לראות מה יקרה מה אני שפן עברתי אישפוזים מרצון רק מרצון אני לא סכיזופרן ולא דיכאוני ולא פסיכוטי עברתי mri וct מוח הכל תקין אם רופאים בפנים אומרים לי שאינם יודעים ממה אני סובל אז ביקשתי לעשות בדיקות מעמיקות כמו fmri וpet והוצאת נוזלים מעמוד שידרה כדי לבדוק בדיקות מטובוליות כאלה ואחרות והם לא רוצים לעשות לי בטענה שגם אם יראו משהו לא תקין לא יהיה מה לעשות אז אמרתי לפחות אני ידע מה יש לי ולא יהיה שפן נסיונות של נוירולוגים ופסיכיאטרים שעושים בי לינץ וטווח שאלתי היא באיזו דרך אני יכול להשיג בדיקות אלה האם אני צריך לפנות לעורך דין ולתבוע אותם לעשות בדיקות אני לא מתפקד וסובל כבר המון שניים מה עלי לעשות.
    תודה רבה וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מאובחן

הוספת תגובה

• אלי שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    05/01/2010

מאחר ותאונת הדרכים אירעה לפני 12 שנה לא תוכל לתבוע את נזקך בגינה, מאחר והתיישן.
    אני ממליצה לך לפנות לרופא טוב (נוירולוג ו/או פסיכיאטר) עליו תסמוך ושירכז את הטיפול בך, ויאבחן את מצבך. תוכל לקבל המלצות מרופא המשפחה שלך או בכל דרך אחרת.
    לאחר שתתברר הבעיה, אם יעלה חס ושלום כי "פוספסה" אבחנה במשך זמן רב, יהיה מקום לשקול גם הגשת תביעה.

בהצלחה,

עו"ד ד"ר שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו