מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר ברגל ימיןבני17/01/2010
שלום
הבן שלי בן6 שבר את רגל ימין , היום אחרי 4 שנים שהוא בן 10 יש הבדל בין רגל ימין שהיא ארוכה יותר מרגל שמאל ב :1.2 ס"מ, ויש לו סיבוב פנימי של רגל ימין ,
והאורטופד אומר שזה ישאר כל הזמן רגל ארוכה ורגל קצרה, מאחר והוא בן 10 וזה לא יתאזן בשויון בין רגליים וצריך להיות במעקב שלא יהיו לו נזקים בעתיד
רופא מומחה מטעם בית משפט קבע 4% נכות ולכן לא מגיע פיצוי מחברת ביטוח?? זה בטח בגלל שכבר ידוע לי שמתחת 5% חברת ביטוח לא חייבת לשלם
אני קורא באינטרנט על המון רופאים שאומרים הבדל של 3 מ"מ מספיק לגרום להמון צרות בעתיד
כמו כאבי גב , צוואר , עקמת גב ,,,,
מה דעתך בעניין? האם ידוע לך על מקרים דומים ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד17/01/2010בני שלום,
ראשית הריני להביע את צערי על הנזק שנגרם לבנך.
לא ברור לי על איזו חברת ביטוח מדובר - הכל תלוי בסוג התביעה. לגבי הפוליסה של ביטוח תאונות תלמידים - יש לברר לפי הפוליסה הרלבנטית מאיזה אחוז היא מכסה. לגבי תביעה כנגד משרד החינוך או העירייה - כל נכות מזכה בפיצוי, כאשר הפיצוי נמדד בהתאם לאחוז הנכות.
יש לבדוק גם האם ניתן לערער על אחוזי הנכות שנקבעו.
לצורך קבלת מידע מפורט יותר אני ממליצה לך לפנות עם כל הנתונים לעורך דין העוסק בנזקי גוף.
בהצלחה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)