מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות בלידהmiri21/01/2010
שלום רב!
ילדתי לפני מספר שבועות בבי"ח הדסה. ירושלים. הערכת משקל הייתה 4.200. המיילדת לא ביצעה חתך אפיזיוטומי, ולאחר מכן נאמר לי שיש קרע דרגה 3 שנתפר בחדר ניתוח. מאז יש לי חוסר שליטה חלקי על הסוגרים. האם זוהי רשלנות מצד המיילדת שידעה שהמשקל גדול ולא ביצעה חתך לפני
שהיה קרע גדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד21/01/2010מירי שלום,
המקרה שלך מזכיר לי מקרה דומה בו ייצגתי תובעת בנסיבות דומות. גם היא ילדה תינוק גדול מבלי שנעשתה אפיזיוטומיה וגם לה נגרם קרע דרגה 3 עם חוסר שליטה חלקי על סוגרים. באותו מקרה קבע השופט רשלנות של בית החולים ופסק לתובעת פיצוי גבוה.
אני מציעה כי תבקשי העתק מתיקך הרפואי ותפני לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת לבחון יותר לעומק את פרטי המקרה ולבחון אפשרות להגשת תביעה ברשלנות רפואית.
בברכה,
עורכת דין ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרים בלידה
miri22/01/2010שלום רב!
תודה על התגובה המהירה. רציתי לשאול : האם בעניינים כאלה יש הבדל בין הבתי חולים שתובעים? נאמר לי שאין סיכוי כנגד בית החולים הדסה והם תמיד ימצאו תירוץ ואף אחת לא זכתה כנגדם במקרים דומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד22/01/2010לגבי הדסה - זה ממש לא נכון, להיפך.
בכל מקרה חשוב לבחון את המקרה לפרטיו ואם אכן היתה רשלנות - מגיע פיצוי ללא קשר מיהו המוסד הרפואי.
בברכה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעו"ד
miri23/01/2010תודה רבה. דבר נוסף: מבחינה פרקטית. איך מתבצע כל ההליך עם עורך דין? מה העלות של זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד24/01/2010מירי שלום,
בד"כ גובים את עיקר הסכום כאחוזים מהתוצאה הסופית (ממה שתקבלי בסוף). יש בד"כ גם תשלום על פתיחת תיק - כל עו"ד ומחיריו.
בהצלחה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)