לתבוע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתבוע?
    י.
    08/10/2007

הייתי מעורב בקטטה ועקב מהלומה שקיבלתי פניתי למד"א באופן מיידי. הלחי שלי היתה נפוחה ואמרתי לרופא המטפל כי אני סובל מכאבים עזים במקום הפגיעה. הוא בדק את הלסת וקבע שהטיפול הנכון יהיה קומפרסים קרים ואקמול. ביקשתי ממנו לעבור צילום לסתות טרם שחרורי והוא הסכים. הוא בדק את הצילום וחזר על קביעתו כי אין נזק של ממש ואין צורך בטיפול נוסף.

הואיל והמקרה היה בשעת לילה מאוחרת הוא המליץ לי להתקשר בבוקר שלמחרת ולקבל חוות דעת נוספת ממומחה הרנטגן של מד"א. כך עשיתי. המומחה אישש את דבריו של הרופא והמליץ לי על אותו הטיפול (קומפרסים ואקמול). כיומיים לאחר מכן, כשלא פסקו הכאבים, פניתי לרופא המשפחה שלי שהפנה אותי למרפאת פה ולסת. הרופא שבדק אותי במרפאה קבע מיד שמדובר בשבר בזיגומה השמאלית. הוא שלח אותי מיידית לעבור ניתוח בהרדמה מלאה בבית החולים הדסה. הייתי מאושפז כשלושה ימים.

שאלתי היא: האם התנהלותו של רופא מד"א היא "רשלנות רפואית"? אם כן, האם עליי להגיש כנגדו תביעת נזיקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לתבוע?

הוספת תגובה

• נזק לאחר קטטה

עו``ד בועז אלקלעי
    09/10/2007

השבר התגלה כשלושה ימים לאחר הקטטה וזאת לאחר שהאבחון הראשוני של רופא מד"א לא היה תקין.

יחד עם זאת, לא ברור איזה נזק במובן המשפטי נגרם לך כתוצאה מהעובדה שהשבר התגלה רק לאחר שלושה ימים.

אני ממליץ לתבוע את התוקף וקיימת לך עילת תביעה כנגדו.

בועז אלקלעי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו