מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לתבוע?י.08/10/2007
הייתי מעורב בקטטה ועקב מהלומה שקיבלתי פניתי למד"א באופן מיידי. הלחי שלי היתה נפוחה ואמרתי לרופא המטפל כי אני סובל מכאבים עזים במקום הפגיעה. הוא בדק את הלסת וקבע שהטיפול הנכון יהיה קומפרסים קרים ואקמול. ביקשתי ממנו לעבור צילום לסתות טרם שחרורי והוא הסכים. הוא בדק את הצילום וחזר על קביעתו כי אין נזק של ממש ואין צורך בטיפול נוסף.
הואיל והמקרה היה בשעת לילה מאוחרת הוא המליץ לי להתקשר בבוקר שלמחרת ולקבל חוות דעת נוספת ממומחה הרנטגן של מד"א. כך עשיתי. המומחה אישש את דבריו של הרופא והמליץ לי על אותו הטיפול (קומפרסים ואקמול). כיומיים לאחר מכן, כשלא פסקו הכאבים, פניתי לרופא המשפחה שלי שהפנה אותי למרפאת פה ולסת. הרופא שבדק אותי במרפאה קבע מיד שמדובר בשבר בזיגומה השמאלית. הוא שלח אותי מיידית לעבור ניתוח בהרדמה מלאה בבית החולים הדסה. הייתי מאושפז כשלושה ימים.
שאלתי היא: האם התנהלותו של רופא מד"א היא "רשלנות רפואית"? אם כן, האם עליי להגיש כנגדו תביעת נזיקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק לאחר קטטה
עו``ד בועז אלקלעי09/10/2007השבר התגלה כשלושה ימים לאחר הקטטה וזאת לאחר שהאבחון הראשוני של רופא מד"א לא היה תקין.
יחד עם זאת, לא ברור איזה נזק במובן המשפטי נגרם לך כתוצאה מהעובדה שהשבר התגלה רק לאחר שלושה ימים.
אני ממליץ לתבוע את התוקף וקיימת לך עילת תביעה כנגדו.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)