מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות רפואית בבקע דו צדדיתמיר29/01/2010
היי לכם
יש לי בעייה קצת סבוכה..לפני כ7 חודשיים הגעתי אל היכורורג עקב כאבים שקרו לי בשעת דחיפת מקרר תיעשייתי.הנני עובד כנהג משאית בפיריקת סחורה.שהגעתי אל הרופא סיפרתי לו שזה קרה לי בזמן דחיפת המקרר.וביקשתי ממנו שיציין זאת.אז הוא בדק אותי והחליט במקום לשעות ניתוח בקע דו צדדי אמרתי לו שאני חושש לעזוב כי אני עצמאי.אמר לי אל תדאג תבקש מהרופאת המשפחה אישור.תאונת עבודה.תקבל ל3 חודשים.אמרתי לו אך אתה זה שצריך לתת לי כ אתה מנתח אותי ואלייך פניתי ראשון.אמר לא.כי יש נהלים שהוא רק מנתח והוא חבר קופת חולים מכבי.אז האמנתי לו.יום למחרת עשינו את הניתוח.4 ימים אחרי זה ניגשתי לרוםפאת המשפחה שאכן נתנה לי אישורים והגשתי זאת לביטוח לאומי והם אישרו לי כתאונת עבודה.וגם הייתי בוועדה ומתברר שנהיולח לא התליח והם קבעו לי נכות 10 אחוז לצמתיות.הגשתי את זה גם לנכות מבטיוח תאונות אישיות.שם דחו לי את זה כי אמרו שהרופא שניתח אותי לא ציין אם זה ממחלה או תאונה.אמרתי להם שהם בפירוש לא רצה לרשום או לציין אמר שזה לא תפקידו אל הרופאה המשפחה.אז אמרו שהוא דפק אותי.כי זה לא בסדר.אז ניגשתי אל הרופא סיפרתי על זה..ואאמרתי לו שבביטוח לאומי אמרו שיש בקע חוזר התעקש אמר שהרופא שם בביטוח לא מבין שאני בסדר ביקשתי צילום לא רצה.אז הלכתי לרופאת המשפחה נשלחתי לצילום ואז גילו שיש לי בקע חוזר.חזרתי אליו עם הבדיקה התעצבן נורא אמר לא צריך שהפיענוח לא נכון.אז כבר עלה בי חמתי אז אמרתי לו שיש לי בעייה עם הביטומ האישי שלי שלא מאשרים בגלל שהוא לא ציין אם זה עבודה או מחלה.אמר שהוא לא כותב כחי אסור לו.
בקיצור רבנו..ביקשתי ממנו שיכתוב מכתב שאכן הגעתי אליו עקב העבודה והתולננתי לא הסכים עכשיו בגלללו חברת הביטוח לא שילמה לי את ה45 אלף שקל?מה לדעתם יש מצב לתבוע את הרופא?אני מגובה בכל המסמכים.צר לי על הסיפר הארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשלנות רפואית בבקע דו צדדי
עו``ד בועז אלקלעי29/01/2010את המקרה שלך יש לפרק לגורמים. קודם למצות את כל ההליכים עם חברת הביטוח ורק אחר כך לנסות ולמצות את הדין עם המזיקים האחרים.
אני למוד ניסיון בתביעות המסוג הזה ואני יכול להגיד בבטחה גמורה כי העובדה שחברת הביטוח השיבה בשלילה על תביעתך לא הופכת בהכרח את תשובותיה לנכונות.
חברת הביטוח כגוף כלכלי חושב קודם כל איך לא לשלם. צריך להגיש תביעה כנגד חברת הביטוח!!!
אינני יודע אם אתה מיוצג ע"י עורך דין אבל יש יסוד סביר להניח כי קיימות עילות תביעה נוספות שאינך מודע להם ועל כן טוב תעשה אם תתייעץ עם עו"ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעורך דין בועז
תמיר29/01/2010היי תודה על התשובה המהירה.אני לא מיוצג עלידי עורך דין.כרגע מה שכן אני מנסה כמו שאתה אמרת לראות לאן הרוח נושבת בחברת ביטוח מגדל.כי מה שכן הם אישרו לי זה את החפשות מחלה שהיו לי במשך 6 חודשים.וזה סעיף אחר.אך נכות מתאונה הם לא אישרו לי ועל כן הם ביקשו את אישורי לקבל את ההיסטוריה ממכבי ואני ברצון אישרתי להם והם עכשיו בודקים.ואכן אין בהיסטוריה שום תיוד או תלונה על בקע קודם או תלונות.כך שהם לא יכולים להגיד שזה מחלה.מה שכן אני זועם נורא על הרופא.ואני חושב שצריך לתבוע אותו.האם האוכל להתקשר ולקובע איתך פגישה?האמת שדברתי עם חזי כהן והוא מכיר אותי.השאלה אם אתה ממשרדו?או עובד עצמאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד בועז אלקלעי30/01/2010אינני חושב שנכון בשלב זה להגיש תביעה נגד הרופא.
הינך מוזמן לפנות אלי, בהתאם לפרטים שלי באתר ואשיב לך על כל שאלה שתהיה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)