מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות רפואיתטל10/03/2010
לפני כ3 שנים נחבלתי ביד הדומיננטית שלי.
במיון רופא קבע את השבר והפנה אותי לאחות כדי שהיא תקבע את היד.
אחרי הקיבוע הלא נכון, הייתי במצב של לך ושוב, ושיברה נוספת של האצבע , וכל זאת בחדר המיון,
אחרי השבירה והגבס , עברתי לבית חולים אחר אחרי כאבים אין ספור, וכתוצאה מכך הגעתי לניתוחים ביד.
כיום אני אחרי הניתוחים ביד, והיד לא חזרה לתיפוקד, אלא הכאבים ממשיכים עדיין ובלתי פוסקים.
נאמר שהמצב לא יחזור למה שהיה קודם לכן.
ברצוני לדעת מה עלי לעשות? וכיצד אחזור לתפקוד עם היד הזו .
והאם יש פתרון לבעיה הזו.
נכון להיום לא הגשתי תביעה נגד הבית חולים, מאחר והסכום של חוות הדעת הרפואית הוא כה גבוהה, ואין אפשרות להגיע לתשלום הזה, והרופא ממשיך עדיין לעבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשלנות
עו``ד בועז אלקלעי11/03/2010בשביל לדעת האם יש מקום להגשת תביעה בגין הנזקים שנגרמו לידך בחדר המיון יש צורך בבחינת כל המסמכים וכן בסופו של דבר תצטרך גם חוות דעת מומחה.
מניסיוני אני יכול לומר לך בבטחה כי קיימות אופציות שניתן לפעול על פיהן גם מבחינה משפטית.
מבחינה רפואית ואם היד תחזור לפקודה, אינני יכול לענות לך מאחר ואינני רופא.
אתה מוזמן לשאול שאלות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)