רשלנות בלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות בלידה
    יוליה
    10/03/2010

שלום רב!
    לפני חודשיים עברתי ניתוח קיסרי דחוף.
    הגענו לבית החולים מייד אחרי ירידת מיים ,זה היה ביום שבת ב8:40 בבוקר ב 9:00 כבר היינו בבית החולים.לא קיבלתי צירים,תוך 3 שעות התחילו לי הצירים ותוך שעתיים הסתיימו.שאלנו את הרופא כמה זמן להמתין ,הוא הודיעו לנו שאפשר להמתין אחרי ירידת מיים עד 12 שעות ללא שום בעיה ואם הצירים לא התחדשו אז יכניסו אותי לחדר זירוז.המתנו 13 שעות והלכנו לשאול את הרופא למה לא מכניסים אותי לחדר זירוז ,הוא עדכן אותי שכרגע אין לו מקום בחדרים האלה ואלצי בנתיים הכל בסדר לפי מוניטור ואפשר להמתין עוד קצת.התחלנו לדאוג אחרי 18 שעות המתנה ופנינו אליו עוד פעם!!הוא אמר שתינוק משתין וזה מחליף לו חלקית את המיים,ועדיין אני נראת לו בסדר ויכולה להמתין (למראות שאני הייתי כבר אם חום 37.5 )בעלי ביקש ממנו הבטחה שלא לי ולא לעובר לא יקרא שום דבר,הוא לא נתן הבטחה ואמר שהמתנה הזאת יכולה לגרום מקסימום לזיהום ,ובמידה אם זה קורא הוא יכניס אותנו לחדר זירוז באופן דחוף,אבל כרגע אין לו מקום!!רק אחרי 24 שעות עם חום 38.9 הכניסו אותי לחדר זירוז,הייתי כבר גמורה ,לא הרגשתי טוב היו לי כאבים בכל הגוף!!אחרי 18 שעות פתיחה הגיעה למס'9 אך כבר לא יכלו לחכות יותר כי עלתה חום וספירת הדם עלתה עד 19K .ואמרו לי שהתחיל זיהום בבטן התחתונה וזה מסוכן לעובר!!החליטו תוך מספר דקות לעשות לי ניתוח קיסרי,
    אחרי זה 3 ימים קיבלנו המון אנטיביוטיקות גם אני וגם בני.
    אחות אמרה לי שזה תוצאה מהזיהום .
    אני מאוד מבקשת לענות לי, האם ניתן לעשות משהו במקרא הזה ?!!?האם זה נקרא רשלנות רפואית?!
    אני בחיים לא ישכח את המשפט של הרופא "כרגע אין לי מקום בחדר במידה ויתחיל זיהום או משהו דחוף אז נכניס אותך באופן דחוף!!!
    סליחה שזה כל כך ערוך,אבל אני זקוקה לעזרתכם!!
    בתודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות בלידה

הוספת תגובה

• רשלנות בלידה

עו``ד בועז אלקלעי
    11/03/2010

אין לי ספק שנגרמה לך טראומה עקב ההתנהגות.
    לשמחתנו גם לך וגם לבנך שלום !!!

אם היית מגיעה למשרדי ושואלת אותי אם להגיש תביעה, אני סבור שהייתי אומר לך לא, מאחר ולא נגרם לך נזק משמעותי .

הדרך להוכחת תביעת רשלנות רפואית, הינה קשה וארוכה ועולה כסף וכאשר התוחלת הכלכלית מבחינתך הינה נמוכה יחסית, לא הייתי ממליץ על הגשת תביעה.

הנזק שלך למעשה שלא ילדת באופן טבעי ונאלצת לבצע ניתוח הקיסרי המשאיר צלקות, עקב התנהגות הצוות הרפואי.

כן הייתי מתריע על התנהגות הצוות הרפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו