מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשרי הדבר ??יונית מטרסו26/03/2010
שלום
ברצוני לתבוע את קופת החולים שלי על אי מתן שירות
מכוון והדבר קשור ברשלנות רפואית ויש לי הוכחות לכך
הם לא עונים לי ומפנים אותי ממקום למקום עשרה חודשים
מי שעשה את רשלנות הרפואית אני עוד לא רוצה לתבוע
אבל ברצוני לתבוע את קופת החולים בלבד
איך עושים את זה <
האם זה אפשרי ?
כמה אנשים אפשר לתבוע בתיק אחד ,כי כל הרופאים קשורים לאי מתן שירות [וגם תצהיר שיקרי מהרופאים]
כמה אפשר לדרוש ?
והאם אני יכולה לעשות תביעה ללא עו''ד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונית שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד28/03/2010יונית שלום,
בתביעות בעילה של רשלנות רפואית כנגד קופת חולים אכן אפשר ואף מומלץ לתבוע את הקופהבמקום לתבוע כל רופא באופן אישי. לקופה אחריות שילוחית בגין מעשיהם של הרופאים העובדים אצלה.
בברכת חג שמח,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאיזה בית משפט פונים לקחת נייר
יונית מטרסו28/03/2010אני מתל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונית שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד28/03/2010יונית שלום,
אם מדובר בתביעות קטנות את יכולה לפנות לבית משפט בתל אביב.
אם מדובר בתביעה לבית משפט שלום רצוי ייצוג עורך דין.
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יונית מטרסו29/03/2010חג שמח
מדובר ב10 מליון שקל
אבל אף עו''ד לא רוצה לבוא איתי למסע כי זה לעשות בעיות להרבה רופאים
הם טוענים שרשלנות רפואית ואי מתן שירות
זה לא גרם נזק לבריאות של אף אחד וצריך לחכות שהילדה תיגדל
אני חושבת בדיוק כמןך
וזה למה הגעתי לפה עם שאלות
איפה אני הולכת ואשמח לשתף אותך ותחליטי עם את רוצה ליצייג אותי
תודה יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונית שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד29/03/2010יונית שלום,
מהתיאור שנתת קשה להבין מהו המקרה והאם יש עילה.
מציעה לפנות עם העתק של התיק הרפואי על מנת להעריך את המקרה יותר לעומק.
חג שמח,
עורכת דין ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)