מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילמה קשה!!!חסויה06/04/2010
שלום ...לפני כשבועיים עברתי ניתוח להגדלת חזה אצל פרופסור ידוע .
הניתוח לא עבר בהצלחה מכיוון שפגעו לי בוריד שלפי ההסבר שקיבלתי אצלי הוא מורחב יותר איבדתי הרבה דם וכעבור שלוש וחצי שעות יצאתי מחדר הניתוח!!!
שד ימין יצא מקסים הבעיה היא בצד שמאל..
1 .יד שמאל מוגבלת איני יכולה להזיז אותה בצורה חופשית עקב כאבים.
2 הוריד שפגעו בו( נמצא בין השדים קרוב יותר לשמואל) מאוד שורף מבפנים ועוד יותר כשאני ממצב שכיבה לישיבה וההפך.
לאחר שיחה איתו נאמר לישיקח זמן רב להחלמה!!!
איני יודעת מה לעשות חסרת אונים ומאוכזבת.. אני עצמאית וחייבת לחזור לעבודה.
האם יש כאן רשלנות רפואית לפי הערכתך????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד06/04/2010חסויה שלום,
בכל מקרה של תוצאה אסתטית לא תקינה לאחר ניתוח פלסטי/קוסמטי כדאי להתייעץ עם עורך דין על מנת לברר את סיכויי התביעה, להעריך האם היתה רשלנות והאם נגרם נזק בעקבותיה.על אחת כמה וכמה כשקרה הסיבוך שאת מתארת.
אני מציעה לך לפנות למוסד הרפואי בו נותחת, לבקש העתק של תיקך הרפואי, ולפנות לעורך/כת דין העוסק/ת ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה.
בברכה,
עורכת דין ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה11/04/2010היי..
קודם כל תודה על התשובה!!!
אני מרגישה קצת יותר טוב החזה עדיין נפוח אך פחות. והיד גם כבר פעילה אך מאמץ מרובה מעייף אותי..
רציתי לדעת האם יתנו לי צילום של כככלל התיק הרפואי שלי בלי "להעלים מסמכים"???
במכתב שחרור שקיבלתי רשום:"הוסבר למנותחת על הניתוח וסיבוכיו.."אבל לא רשום מה!!!
אכן רשום שקיבלתי מנות דם ..אבל לא מפורט מה באמת היה במהלך הניתוח.
מצד אחד חשוב לי להרגיש טוב לפני הכל אך גם לדעת שלא נגרם לי נזק כל שהו לטווח הרחוק,
היתה לי פגישה עם המנתח בשבוע שעבר ושאלתי אותו לגבי הוריד ,הנזק,לטווח הרחוק והוא אמר שאין ממה לחשוש..ושהגוף מפתח מעקפים...(הוא אדם אשר עושה רושם מאוד אמין )..ואף אמר שאין צורך במפגש בזמן הקרוב אך כל שאלה או אם ארצה פגישה הוא תמיד זמין ושארגיש חופשיהלפנות אליו!!
אין לי מושג מה אני עושה עכשיו ...אשמח לקבל עצה... אני ממש מבולבלת!!!!!
תודה מראש על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד12/04/2010חסויה שלום,
חוק זכויות החולה מחייב את הרופא או המוסד הרפואי לתת העתק מהגליון הרפואי למטופל. בד"כ אם מבקשים מוקדם מספיק, אין שינויים בגליון. זיוף זו עבירה פלילית ומי שעובר אותה צפוי לעונש שבחוק.
כפי שכבר כתבתי לך, אני מציעה לבקש מה שיותר מוקדם את הגליון ולפנות לעורך/כת דין העוסקים בתחום.
בברכה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה10/09/2010שנה טובה ושלום רב!!!
אכן פניתי לאותו פרופסור וביקשתי את הפרוטוקול של הניתוח הובטח לי ממשרדו שאקבל זאת לאחר זמן מה נקבעה לי פגישה איתו והוא אמר שהתיעץ עם 2 רופאים שונים אשר הגיעו להחלטה יחד שאעבור בדיקת אמ.אר.אי הוא שלח מכתב המלצה לקופה בה אני נמצאת ניגשתי לרופאת משפחה אשר נתנה גם המלצה וכעבור מס ימים אישרו לי את הבדיקה .עברתי את הבדיקה הנ"ל ולפיו כל הבדיקות תקינות.
מצויין במכתב שמלבד הדימום הרב שעברתי ישנם סיכות ניתוחיות באותו הוריד.
ראשית רציתי לציין שיד שמאל מתפקדת רגיל ,אך עדיין ישנם כאבים חוזרים בשד והחלק העליון באותו הצד מרגיש רדום ועקצוצים לפרקים. כמעט חצי שנה אחרי וזה די מתסכל איך ממשיכים מכאן???
אשמח לקבל המלצה.
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב
חסויה11/09/2010את הפרוטוקול לא קיבלתי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד12/09/2010שלום רב,
על מנת להגיש תביעה ברשלנות רפואית צריכים להתקיים שלושה מרכיבי העוולה - התרשלות - דהיינו טיפול לא סביר, נזק, וקשר סיבתי ביניהם. נראה לי כי במקרה שלך הנזק טרם התברר מאחר ולפי דבריך ישנה מגמת שיפור.
אני ממליצה לך לפעול על פיהמלצות הרופאים ואם קיים ספק, לפנות לחוות דעת שניה. במידה והנזק לא חולף תוך מספר חודשים - אני שבה וממליצה לך לפנות ולהתייעץ עם עורך דין העוסק בתביעות של רשלנות רפואית.
בברכה, וגמר חתימה טובה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר שנה וחצי..
חסויה07/08/2011שלום רב
לאחר שנה וחצי מהניתוח שעברתי עדיין ישנם מספר דברים לא ברורים..
השבוע ביקרתי אצל מומחה לכלי דם רציתי שיראה את התשובות של הבדיקות שעברתי (יש לי כל הזמן תחושות בטן שמשהו לא תקין).
איך שהוא ראה את המכתב ישר אמר לי שזהוא עורק ראשי שמעכשיו כבר לא פעיל(שאם חלילה בעתיד אצטרך ניתוח לב יצטרחו למצוא תחליף..מעקף) ולגבי הסיכות שמצויין במכתב אכן ישנם..(בעוד שהמנתח אמר לי שלא זוכר שהוא השתמש בסיכות ..)
למי אפשר לפנות שיבדוק לעומק את הדברים כדי שלא יהיה מאוחר מיד???
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר שנה וחצי.. - תגובה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד08/08/2011שלום רב,
כפי שכבר כתבתי לך קודם, אני מציעה לך לפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית. שימי לב כי התייישנות בבגיר היא 7 שנים ובקטין עד הגיעו לגיל 25 ולאחר שהתקופה חולפת אי אפשר להגיש את התביעה.
בהצלחה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה09/08/2011תודה על התשובה ..אך האם לדעתך יש קייס לתביעה ??
וכמה עולה אם בכלל ביקור אצל עו"ד ע"מ לבדוק זאת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר שנה וחצי.. - תגובה - תגובה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד10/08/2011,שלום,
אינני יודעת האם יש קייס לתביעה מבלי שעיינתי בתיעוד לעומקו. זו הסיבה שכדאי לפנות לעו"ד. לגבי העלויות - זה עניין ששונה מעו"ד לעו"ד אך בד"כ אין מדובר בסכומים גבוהים אם בכלל.
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)