כתר שנשבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר שנשבר
    רונית
    24/04/2010

לפני כשנה עברתי טיפול שיניים בשן קדמית שכולל כתר חרסינה (מסוג זרקוניה-היקר ביותר במרפאת השיניים)עם מבנה חדש והארכת כותרת.הטיפול היה הטיפול היקר ביותר לכתר קדמי כולל מעבדה חיצונית שלא מסובסדת ע"י קופת החולים שהרופא התעקש עליה.הטיפול עצמו נעשה בקופת חולים מאוחדת. תוך פחות מחצי שנה הכתר נשבר (מאכילה כמובן) ללא אפשרות לשקםם אותו.כאשר ניגשתי לרופא השיניים לקח זמן אך בסוף החליפו לי את הכתר.יש לציין שהפעם המעבדה היתה של קופת החולים .וכשניגשתי לבדיקה במעבדה גיליתי כי סוג הכתר הוא חצי אצילה ( סוג שהוא הרבה יותר פשוט ממה ששילמתי עליו וגם יכול לגרום לנזקים ולהשחרת חניכיים בעתיד.כמובן שלא טרחו ליידע אותי לגבי עובדה זו. חשוב לי לציין כי כאשר שילמתי על הכתר הרופא שיניים שיכנע אותי כי זה הטוב ביותר ולשן קידמית יש צורך בכתר חרסינה מלא גם מבחינה אסטתית וגם מבחינה רפואית.וכרגע בגלל שהם משלמים על הכתר השני הם בחרו סוג פשוט בהרבה (כזה שמתאים לשיניים צדדיות) בכדי לחסוך בכסף.
    השאלה שלי היא האם יש לי אפשרות בכלל לתבוע והאם זו סיבה מספיק טובה ?
    ברור לי כי הכתר נשבר מלחץ בין השיניים( או ממדידות לא נכונות שנעשו ע"י הרופא או מבנייה של הכתר על ידי המעבדה) אך אני לא רואה כל סיבה לכך שאני אמורה לשלם על זה...
    אשמח לתשובה מהירה מכיוון שאני באמת רוצה לעשות משהו בנידון אך אני חוששת שיש מצב שאפסיד גם את הכתר השני שנעשה על חשבון המרפאה(במידה והם לא חייבים לתקן אותו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר שנשבר

הוספת תגובה

• רונה שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    26/04/2010

רונה שלום,

בנסיבות העניין הייתי מציעה לך לנסות ולהגיע להבנות עם המרפאה ע"מ שישאו בעלות התיקון. אם לא ילך - תוכלי לפנות לבית משפט לתביעות קטנות או לכתוב מכתב דרישה.
    לא נראה לי שכדאי להיכנס להליך של תביעה בבית משפט שלום במקרה זה בו הנזק אינו גדול, ורק חוות דעת תעלה יותר.
    בברכה,

עו"ד ד"ר שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו