הוכחת זיוף כרטסת מטופל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוכחת זיוף כרטסת מטופל
    מירב
    06/05/2010

אני נמצאת בעיצומה של תביעת נזיקין בגין טיפול שיניים, בשנים האחרונות הייתי מטופלת בתרופות שהגבילו את יכולת החשיבה שלי, אני שלב לפני שלב העדויות, אחרי שלב ההוכחות וכשבדקתי את כרטיס המטופל שאותו העביר הנתבע ושלפיו התבססו חוות הדעת, הבחנתי בעובדות ששונו בכרטיס המטופל שלי , ובנוסף מצויין בדף שהוציא הנתבע מהתוכנה הרפואית , "עידכון פרטי לקוח" חודשים רבים לאחר שכבר לא טופלתי אצלו, והעידכון התבצע שבוע ימים לאחר שהתבקש לראשונה להציג את המסמכים לרופא מומחה מטעם עורכי הדין שלי. אני רוצה לדעת מה עלי לעשות? האם להגיש תלונה למשטרת ישראל? למשרד הבריאות? בקשה לשופטת? עורכי הדין שלי טוענים שלא. מה דעתכם? הנזק שנגרם לי הוא פיזי ונפשי, ועל כרטיס המטופל המזוייף התבססו חוות הדעת השונות.
    בנוסף רציתי לדעת האם זכותי להתעקש על הגשת התלונות מה ההליך הנהוג בנוגע לבית המשפט, והאם זכותי להחליט בנוגע לזה מול עורכי הדין שלי?
    ממתינה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוכחת זיוף כרטסת מטופל

הוספת תגובה

• מירב שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    06/05/2010

מירב שלום,

מאחר והנך מיוצגת אני מציעה ללבן את הנושא עם עוה"ד שלך.

בברכה,

עו"ד ד"ר שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו