תפירה שגויה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפירה שגויה לאחר לידה
    דנה
    11/05/2010

שלום רב,
    רציתי לברר האם אני יכולה לתבוע בית חולים או את הרופא שתפר אותי לאחר הלידה ? כיום אני 5 חודשים לאחר הלידה וצריכה לעבור ניתוח לתיקון התפרים.
    לאחר הלידה התלוננתי בבית חולים כל הזמן שהתפרים כואבים לי והרופאים אמרו שהכל בסדר, לאחר ביקור אצל הרופא נשים שלי (6 שבועות לאחר הלידה)הוא אמר שתפרו אותי יותר מידי מה שגרם לכך שאני ובעלי לא מסוגלים לקיים יחסי מין ,הוא נתן לי כל מיני משחות אך שום דבר לא עזר.
    לאחר התיעצות עם רופא מומחה מתברר שאני צריכה עכשיו לעבור ניתוח לתיקון התפרים ,אין צורך לתאר את הסבל ואת העוגמת נפש שעבר עליי בזמן הזה...ועכשיו שוב לסבול את ההחלמה מניתוח ותפרים חדשים.
    האם ניתן לתבוע את ביה"ח/ הרופא שתפר אותי לאחר הלידה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפירה שגויה לאחר לידה

הוספת תגובה

• דנה שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    11/05/2010

דנה שלום,

אכן נשמע כי על פניו ישנה עילה לתביעה. אני מציעה על מנת לקבל תשובה מעמיקה יותר לבקש העתק של תיקך הרפואי מבית החולים ולפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית ולהתייעץ עמו בקשר לסיכויי התביעה.

בברכה,

עו"ד ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו