הפלה כואבת נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה כואבת נפשית
    רבקה
    12/05/2010

שלום לפני 5 שנים הכרתי את בעלי הוא היה נשוי 26 שנים ללא ילדים התחתנו ונכנסתי להריון ובעלי היה מאוד מאושר וכמובן גם אני בשבוע 12 דיממתי והגעתי לבית החולים בכפר סבא אמרו לי שההריון הלך ואין צורך בגרידה לאחר שלושה חודשים המחזור היה מוזר אם התעלפיות ובחילות והייתי חיוורת התקשרתי לגינקולוג ואמר לא נורא היה לנו אירוע משפחתי חשוב הגעתי לאירוע מותשת ופתאום התעלפתי ולאחר מכן כשהתעוררתי השתוללתי מכאבים בבטן פינו אותי אם אמבולנס והכניסו אותי לחדר ניתוח דחוף בגלל שלא בוצעה גרידה המנתח אמר שנשאר לי חתיכה ברחם והיה הריון מחוץ לרחם הוציאו לי חצוצרה והבטן שלי הייתה מלאה בדם המנתח הראה לי תמונות ואמא לי שהגעתי בין החיים למוות האם אני יכולה לתבוע את הבית חולים תודה רבה מראש רבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה כואבת נפשית

הוספת תגובה

• רבקה שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    12/05/2010

רבקה שלום,
    המקרה שלך מורכב. יש לבדוק בתיק הרפואי שלך האם ניתן היה לדעת כי יש הריון מחוץ לרחם עוד בטרם הסתבכת. במקרים דומים בהם טיפלתי, במקרה בו מצליחים להוכיח כי כבר בשלב מוקדם ניתן היה לעלות על כך ולא עשו זאת - מדובר ברשלנות והנפגעות קיבלו פיצוי. לכן הייתי מציעה לך לבקש העתק של תיקך הרפואי מהמוסד הרפואי בו טופלת ולקבוע פגישה עם עו"ד העוסק ברשלנות רפואית.

בברכה,

עו"ד ד"ר שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו