מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עו''ד בועז שולםיונית מטרסו16/05/2010
בזמנו דברתי איתך \וסיפרתי לך על מקרה של בתי של שבירת עצם המצח
וקצת היה קשה לך להאמין אני שלוחת לך תמונת תלת מיימד בכדי
שתראה את המקרה הקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע'וד שלהב קמחי
יונית מטרסו19/05/2010חג שמח
שלהב את יכולה להסתכל על הפניות של בפורמים ,ולהביט בתמונה
ולהגיד לי איך הדרך הכי טובה לטפל זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונית שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד20/05/2010יונית שלום,
אני מציעה כי תפני את הצילום לרופא המתמחה בנוירוכירורגיה על מנת לקבל את חוות דעתו המוסמכת.
בברכה,
עורכת דין ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שלהב קמחי
יונית מטרסו20/05/2010הייתי אצל אחד הטובים בארץ \\\ זכה בין רופאי השנה 2010\\
תותח אמיתי בבית חולים דנה פרוס שלומי קונסטנטני ,
לאחר חצי שנה בתור ,,,,
ממש בדיחה הוא עשה מימני ,שמע את הסיפור הבין שזה רשלנות רפואית קשה ביותר
והחליט לכתוב בסיכום מרפאה ''הריון תקין ,והאם מתלוננת על מכה במצח לא רואים כלום ''
בקיצור לא רצה להתעסק איתי
טובבבבבבבבבבב
פנית לתלונות בית החולים התלוננתי
נתנו לי פגישה חוזרת בכדי שהוא יתקן את שם הילדה
שזה גם הוא לא כתב נכון
ובפעם השניה הגעתי ואז שוב
הוא לא עשה כלום ,רק תיקן את שם הילדה
כתבתי עוד עשרה תלונות ובקשות לטפל בבתי
אמרו שהם יכולים לשנות כלום
יש לי את כל הניירת מסודרת על הצחוק שהם עושים מימני
מה לעשות ???
אולי יש לך איזה פיתרון <<<???
איך להתמודד עם השקרים האלו
ומה לעשות עם בתי ,מי יכול לבדוק אותה ,רופא עם לב נקי
ויש מצב שעל השירות שלהם אפשר להגיש תביעה
ולא לא אכפת לי מהכסף להרווח ממשפט
אפילו לשלוח את הניירת לאיזה גוף ממשלתי שיעשה להם סדר
תודה וסליחה על אורך המכתב
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה רופא לחוות דעת בנושא??
יונית מטרסו26/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם אפשר לקבל תשובה לתיסכולים שלי
יונית מטרסו09/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונית שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד10/06/2010יונית שלום,
הייתי ממליצה לך לפנות לעו"ד העוסק בתחום על מנת להעריך את סיכויי תביעתך.
בברכה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)