מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמינות מרפאהאסנת23/05/2010
היי. נבדקתי כבר בעבר לבדיקת איידס. המשכתי להיות מודאגת לגבי מחלות מין.
מכיוון שרציתי בתשובה מהירה הלכתי למרפאה פרטית בתל אביב -מרפאת STD ברחוב בן יהודה-ושילמתי כסף רב עבור הבדיקה
קראתי באינטרנט שאת המרפאה מנהל ד"ר בכיר מבי"ח קפלן ואת בדיקת הדם עשה לי ד"ר מבי"ח הדסה
לא הסתכלתי על המחט ומהיכן יצאה-כך שאני רק מניחה ומקווה שהכל סטרילי
קיבלתי תשובות מהם רק על חיידק בשתן. לא משהו מזיק לדבריהם
בתוצאות הבדיקות שקיבלתי היה רשום רק חיובי או שלילי ללא תוצאות מספריות. היה כתוב על המסמך שהוא מגיע ממעבדות בי"ח קפלן. ללא לוגו . רק דף מדפסת.
איך אני מרגיעה את עצמי באופן סופי שהכל בסדר עכשיו. איך אני מוודאת שהכל באמת תקין איתי והבדיקות אמינות מבלי לחכות שוב עוד חודשיים לפני שאעשה אותן שוב.(חלילה שלא נדבקתי מאחד המחטים) יש גוף שיכול לתת לי אסמכתא?האם זה שאני קוראת באינטרנט שהנ"ל רופאים בכירים יכול להרגיע אותי באופן סופי?
אודה לתשובה או להכוונה עם מי להתייעץ
שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
עו``ד בועז אלקלעי24/05/2010תפני עם הבדיקות למרפאה ותבקשי הבהרות וחותמות על הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסנת25/05/2010קיבלתי הבהרות פרונטליות באותו יום שקיבלתי את המסמכים
וקיבלתי ממנו מרשם עם החותמת שלו שרשום על אותו התאריך
על הבדיקות עצמן רשום רק בי"ח קפלן
עדיין כדאי לגשת אליו ולבקש חותמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)