רשלנות פושעת של מס' אורולוגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות פושעת של מס' אורולוגים
    אכזבה
    25/05/2010

שלום,
    יש לי בעיה מזה כשנתיים באיבר המין, אני בשנות ה-20 של חיי, לפני כשנתיים קרתה לי כנראה חבלה באיבר המין שלא שמתי לב אליה, ונוצרו לי בעיות חמורות.
    פניתי למס' גדול של אורולוגים בכל התקופה הזאת ולא קיבלתי שום מענה, יחס מאוד מתנשא ומזלזל בתלונות ובסיפטומים שלי, הבעיות החמירו מאוד, יש לי כאבים כרונים באיבר עצמו, בעיות עור (העור הפך לרפוי מאוד וכיום בקושי נמתח), אודם בעור הפין, חוסר תחושה לאורך כל השופכה, שקעים בבסיס הפין עד כדי כך שנראה שהוא בקושי מחובר לגוף, צריבות ועוד הרבה תסמינים שהכניסו אותי לדיכאון חמור ורצון למות.
    רציתי לדעת האם יש סיכויים בתביעה כזאת של מס' אורולוגים רשלניים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד פרטים

אכזבה
    27/05/2010

יש לציין שהבעיות מאוד החמירו ככל שהשנים עברו, האורולוגים טענו שאין ממצאים חריגים, אבל רואים בבירור שיש בעיות רציניות, אני מרגיש את זה על גופי לא אף אחד אחר.
    יש לי גם תוצאות של MRI של האיזור וישנם ממצאים שמאמתים את הסבל הקשה שלי ואף אחד מהאורולוגים לא התייחס לזה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשלנות פושעת של מס' אורולוגים

עו``ד בועז אלקלעי
    28/05/2010

בשביל לתת תשובה אני צריך לבחון את החומר הרפואי בעניינך ולבחון האם הייתה רשלנות כלשהי או חריגה מהפרקטיקה הרפואית המקובלת.

ניתן להיעזר בחוו""ד של אורולוג פרטי שייתן לך תשובות מדויקות יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה, אבל....

אכזבה
    30/05/2010

לפי דעתי הייתה רשלנות חמורה ביותר, כבר מהתחלה אמרתי לרופאים בדיוק מה אני מרגיש, שנקרע לי החלק התחתון של איבר המין ונוצר שקע רציני שהלך והחמיר עם השנים, אם היו עושים ניתוח ומחברים לי בזמן את האיזור זה לא היה מתדרדר ככה.
    אני פשוט מרגיש שנגרם לי עוול רציני, בכל זאת זה האיזור הכי חשוב אצל הגבר וברגע שקורה דבר כזה פשוט נמצאים בדיכאון טוטאלי !!!!
    עשיתי MRI לאיבר מין ולאיזור וכתוב בבירור בתשובה שחלו שינויים בחלקו התחתון של איבר המין, האורולוגים לא התייחסו לתשובה ואמרו שאין ממצאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תענה לי שוב

אכזבה
    31/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד בועז אלקלעי
    01/06/2010

שלום רב,

כפי שכתבתי לך הרי שברור לך כי לא אוכל להשיב על שאלתך באופן מלא רק עפ"י התלונות. אני מקבל את טענותיך בנוגע לרשלנות, אך בכדי לגבש תביעה טובה יש להעזר בחוות דעת של מומחה מתאים שיקבע את הרשלנות ואת הנזק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו