מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקלה בסיטיאתי חזיזה13/06/2010
אושפזתי בבית חולים אסף הרופא בגלל פריקדיטיס, אקו הלב לא בוצע כראוי ולכן הדבר לא אובחן כתוצאה מכך ביצעו לי סיטי אנגיו אשר בגלל תקלה במזרק האוטומטי הופסק ולולאחר מכן אילתרו משהו ושוב ביצעו סיטי אנגיו כאשר הבדיקה לא היתה אופטימלית בגלל הבעיה במזרק. אני שמעתי את השיחה שהתקיימה עם הטכנאית והיא כעסה שהמזרק אינו תקין כבר שבוע והוא נתקע לסירוגין, למרות שידעו שהמזרק אינו תקין ביצעו לי את הסיטי שמעכשיר הלא תקין במקום להפנות אותי למכשיר חליפי. כתוצאה מכך גופי ספג כמות גדולה של קרינה ללא הצדקה אומנם אין נזק מיידי אך בהחלט יכול להיות נזק עתידי ומאז אני חיה בסיוטים תמידיים ולא מצליחה לישון בלילה מחשש למוטציה ולסרטן עקב הכמות הגדולה של הקרינה האם יש כאן מקום להגשת תביעה לאור העובדה שלמרות שהתקלה היתה ידועה ויש לי הוכחה לכך המשיכו לצלם עם כל ההשלכות לכך (אגב הדבר קרה כשאושפזתי לחולה נוספת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד14/06/2010אתי שלום,
מאחר ומדובר באירוע בודד של הזרקה מיותרת כאשר נכון לעכשיו אין נזק וגם בעתיד עולה ספק לגבי השפעת אירוע זה על הופעת מוטציות וסרטן אינני חושבת שכדאי לך להיכנס להליך של הגשת תביעה, שעלויותיו גבוהות, והרווח בצידו אינו ברור.
על מנת למנוע הישנות מקרים דומים ניתן לפנות להנהלת המכון הרפואי או לנציב תלונות הציבור במשרד הבריאות במכתב תלונה.
בברכה,
עו"ד ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)