תקלה בסיטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • תקלה בסיטי
    אתי חזיזה
    13/06/2010

    אושפזתי בבית חולים אסף הרופא בגלל פריקדיטיס, אקו הלב לא בוצע כראוי ולכן הדבר לא אובחן כתוצאה מכך ביצעו לי סיטי אנגיו אשר בגלל תקלה במזרק האוטומטי הופסק ולולאחר מכן אילתרו משהו ושוב ביצעו סיטי אנגיו כאשר הבדיקה לא היתה אופטימלית בגלל הבעיה במזרק. אני שמעתי את השיחה שהתקיימה עם הטכנאית והיא כעסה שהמזרק אינו תקין כבר שבוע והוא נתקע לסירוגין, למרות שידעו שהמזרק אינו תקין ביצעו לי את הסיטי שמעכשיר הלא תקין במקום להפנות אותי למכשיר חליפי. כתוצאה מכך גופי ספג כמות גדולה של קרינה ללא הצדקה אומנם אין נזק מיידי אך בהחלט יכול להיות נזק עתידי ומאז אני חיה בסיוטים תמידיים ולא מצליחה לישון בלילה מחשש למוטציה ולסרטן עקב הכמות הגדולה של הקרינה האם יש כאן מקום להגשת תביעה לאור העובדה שלמרות שהתקלה היתה ידועה ויש לי הוכחה לכך המשיכו לצלם עם כל ההשלכות לכך (אגב הדבר קרה כשאושפזתי לחולה נוספת)

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקלה בסיטי

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אתי שלום

    ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    14/06/2010

    אתי שלום,

    מאחר ומדובר באירוע בודד של הזרקה מיותרת כאשר נכון לעכשיו אין נזק וגם בעתיד עולה ספק לגבי השפעת אירוע זה על הופעת מוטציות וסרטן אינני חושבת שכדאי לך להיכנס להליך של הגשת תביעה, שעלויותיו גבוהות, והרווח בצידו אינו ברור.

    על מנת למנוע הישנות מקרים דומים ניתן לפנות להנהלת המכון הרפואי או לנציב תלונות הציבור במשרד הבריאות במכתב תלונה.

    בברכה,

    עו"ד ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו