מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופת רסיטלדליה21/06/2010
אני סובלת מכאבי ראש. לפני 7 שנים הייתי אצל נוירולוגית שהמליצה לי לקחת רסיטל. היא אמרה שמדובר בתרופה שפותחה נגד דיכאון אבל גילו שהיא עוזרת נגד כאב ראש. שיתפתי גם את רופא המשפחה שלי והוא לא התנגד., לאחר שנטלתי את התרופה 5 שנים עליתי במשקל - 15 ק"ג והחשק המיני נעלם לגמרי. הייתי בת 20 בלבד כשהתחלתי לקחת. עשיתי כמה בדיקות ורוםאת משפחה אחרת אמרה שזה היה ממש לא במקום לתת לי את התרופה הזו, שלא נוהגים לתת אותו נגד כאבי ראש אלא נגד דיכאון ושתופעות לוואי אכן כוללות השמנה והעלמות חשק מיני. היא אמרה שזה כאילו הייתה לי שריטה ובתור טיפול שמו לי גבס. הבעיה שלי היא שבהצעם רשמו לי תרופה לא נכונה ולא אמרו לי על תופעות לוואי. האם במקרה כזה כדאי לתבוע:?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת רסיטל
עו``ד בועז אלקלעי21/06/2010העובדות עליהן את מספרת בשאלתך קצת מדאיגות. נראה כי הטיפול הרפואי לו זכית הינו רשלני.
אומנם יש לבדוק את הנסיבות לעומק ויש לבחון מה הביא את הרופאים להמליץ לך על התרופה הזו, אך יש כאן עילת תביעה.
במסגרת התביעה הינך יכולה לתבוע את כל הנזקים שנגרמו לך עקב הטיפול הרשלני, לרבות עוגמת נפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)