מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבל שקשה לתאר - בעקבות טיפולשרון30/06/2010
שלום,
סליחה על אורך ההודעה... הסיפור מורכב והפך לי את החיים מקצה לקצה.
אני בחור בריא (לפחות הייתי) בן 33.
לפני כחודש וחצי נכנסתי לכמה טיפולי שיניים , לאחר אחד הטיפולים (סתימה עמוקה בפה למטה ), התחילו כאבי תופת .
אומנם לא במקום היכן שבוצעה הסתימה - אבל כמה שיניים ליד. (בנוסף עשיתי סתימה עמוקה גם למעלה ע"י אותו רופא) ...יום אחרי יום אחרי יום חזרתי למרפאה שיבצעו בדיקה וכל יום נאמר לי שהכל תקין (ואכן הדעה מקובלת עליי, כי לפי צילומים שעשו - הכל באמת תקין). .. לקחתי משככבי כאבים... ורופאים שונים ראו את צילומי הסתימה ומבחינת צילומים הכל תקין.
אחרי שבועיים "התעקשתי שיבצעו בי טיפול שורש שכן הכאבים היו נוראיים.
אבל גם אחרי טיפול השורש הכאבים פחתו במעט מאוד ועדיין נשארו כאבים לאורך כל היום . פחות עוצמתיים אבל כאבים .
נהיו כאבים גם בכל הפה, תחושה נוראית של שריפה, במשך כל היום, 24 שעות דקה אחרי דקה.
חודש וחצי הייתי עם משככבי כאבים.. ,כל יום לפחות 2 כדורים במשך חודש וחצי !
אני רץ מרופא לרופא.. .עשרות רופאי שיניים, רופאי פה ולסת, נוירולוג מרפאת כאב ועוד.
אני עדיין עם כאבים תחושה של שריפה בכל הפה ועוד.
בסיכומו של דבר השאלות הם כנ"ל :
מבחינת צילומים שעשיתי - ודעות רופאים רבים שניסו למצוא את מקור הכאב - הסתימות שביצעו בי - הם מצויינות . אף אחד לא ראה משהו לא תקין בהן.
אחרי ביקור אצל נוירולוג , על דרך השלילה, היא ציינה כי מדובר בתופעה שקשורה לפגיעה בעצב. אבל אין דרך לבדוק בודאות.
כמובן שהדבר פגע בי בצורה עמוקה בעבודה , אני בקושי מתפקד , לא יצאתי חודש מהבית אחרי העבודה לאף מקום.. .. כאבים כל היום.
אומנם עדיין לא מצאו את מקור הבעיה.. וגם אם כן - אין ראייה ישירה שנגרמה בעקבות טיפול השיניים (למרות שמבחינתי אין ספק - יומיים אחרי שביצעתי טיפול שיניים התחרבש לי חצי פה).
האם מבחינה משפטית יש משהו שאני יכול לעשות ? כרגע אני בכלל מקווה שאצא מהצרה הזאת, הפכתי לשבר כלי בעקבות זה ובקושי מסוגל לחיות.
תודה על התשובה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דור שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד30/06/2010דור שלום,
כל זמן שמקור הכאבים אינו ברור ואין הוכחה כי קשור לטיפולי שיניים לקויים אין מקום להגשת תביעה ברשלנות רפואית.
אם יוכח אחרת - המצב שונה כמובן.
בהצלחה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - ו-תוספת-
שרון01/07/2010תודה על התשובה...
למרות שהיא מכעיסה ברמות...הנה, עכשיו, השעה 4 לפנות בוקר התעוררתי מכאבים ,לא היה לי דברים כאלה לפני כחודשיים שנכנסתי לטיפול השיניים.
החיים שלי נהרסו בצורה כל כך משמעותית...הרי אין ספק שזה לא "גורל, או "יד האלוהים"... ואני צריך לשלם (גם כספית, גם בחיים, גם בעבודה, גם בטיפולים) על רשלנות של אחר : (
נורא.
ושוב, תודה על התשובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדור שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד01/07/2010דור שלום,
אני ממליצה לך להמשיך לעבור את הבירור. אם יתברר שהטיפול היה לקוי והוא אכן גרם לנזק - כפי שכתבתי לך קודם, בהחלט יהיה מקום לשקול הגשת תביעה.
בברכה ובריאות שלמה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)