מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום....אני צריכה עזרהליאן13/11/2007
שלום לך,
אני בחורה בת 19 לפני כ7 שנים הייתי מטופלת אצל רופא שיניים ששם לי גשר ומכשיר להרחבת הלסת העליונה למשך 3 שנים וחצי שהיה כרוך בכאב וסבל באותה תקופה וא אחרי התקופה הזו הוריד לי את הגשר ואז נתן לי פלטה שקופה ששמתי אותה למשך 5 חודשים ואז הסתיים הטיפול
כעבור שנה וחצי -שנתיים השיניים שלי חזרו להתעקם ואז הלכתי להתיעצות אצל רופא שיניים אחר שהופתע כאשר שמע שהייתי מטופלת אצל רופא קודם! לפיו השיניים שלי צריכות טיפול דחוף ושהמצב לא טוב כי בכלל לפני שישימו לי גשר (חייבת גשר) אני צריכה לעבור שני ניתוחים
אחד ללסת העליונה ואז סמים לי עוד פעם מכשיר להרחבה והשני ללסת התחתונה שיש לה גדילה חריפה ושחייבים להקטין את הלסת ולעצור את הגדילה ואז לשים גשר.
אז הלכתי למוחמה בכירוגיית פה ולסת -אורטודנט ואז הוא אישר לי את המצב שדיבר עליו הרופא השני הוא גם הוסיף שניתוחים כאלה בדרך כלל עושים לילדים קטנים
ושאפשר היה לאבחן מההתחלה שיש לי גדילה בלסת ואז לעשות לי ניתוח קטן ולעצור לי את הגדילה ואז לא הייתי חייבת לעבור את כל התהליך והסבל שאני עוברת עכשיו!
ניגשתי לרופא הראשון שעכשיו אני רוצה לתבוע אותו בבקשה שייתן לי את הצילומים לשיניים שלי שעשיתי אז לפני 7שנים כשהייתי מטופלת אצלו אבל הוא סירב בתוקף ואמר לי שהוא רוצה קודם להתייעץ עם העו"ד שלו!
והשאלה שלי היא: האם יש בכלל אפשרות לתבוע רופא שיניים ברשלנות רפואית והאם במקרה הזה יש רשלנות (לפי הערכתך) כי הרופא טעה באיבחון וזה גרם לי לעוגמת נפש ופעמיים של סבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה...
ליאן14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשלנות בטיפול שיניים
עו``ד בועז אלקלעי15/11/2007ליאן שלום !
שאלתך מעלה חשש כבד להתרשלות רופא השיניים שלך, בייחוד כאשר רופאים מומחים אחרים, הסבו את תשומת ליבך כי הטיפול אותו קיבלת, או בעצם לא קיבלת, במשך שנים, הינו קלוקל ורשלני.
מה שיש לעשות הוא להגיש כתב תביעה כנגד הרופא בצירוף חוות דעת של מומחה בתחום, כאשר הגשת חוות הדעת היא תנאי להגשת התביעה.
המומחה הרפואי הוא זה שיקבע את הרשלנות הרפואית ואף יעריך אם נגרם לך נזק לצמיתות.
מאחר וגילך הוא 19 שנים בלבד, אין כל חשש לעניין התיישנות התביעה, אף לאחר שעברו שנים רבות מתחילת הטיפול.
עו"ד מנוסה יוכל לחייב את מומחה השיניים להמציא את כל החומר הרפואי המצוי בידיו.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד בועז אלקעלי
ליאן16/11/2007שלום רב,
קודם כל אני מודה לך על זה שהשבת לי על שאלתי
האמת שאני שמתי את התיק אצל עו"ד בחיפה והוא שלח לרופא השיניים מכתב בו הוא מבקש את צילומי השיניים וכעבור חודש וחצי אני מתקשרת לעו"ד ושואל על המצב ואז הוא אומר לי שעוד לא קיבל תשובה מהרופא אז שאלתי ותו אם יש דרך אחרת אז אמר שכן
שאפשר להגיש תביעה נגדו בבית פשפט לתביעות קטנות שנוכל לקבל את הצילומים אז הסכמתי והוא אמר שתוך חודש הוא יגיש
אבל מה שלא מצא חן בעיניי שהוא נתן לתיק לישון חודש וחצי
ואם לא הייתי מתקשרת הוא לא היה שואל
אני פשוט תלויה בצילומים האלו שדרכן רק אוכל לקבל חוות דעת ממומחה
האם העו"ד שלי פעל באופן סדיר והאם יש דרך אחרת?
תודה מראש,
ליאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשלנות שיניים
עו``ד בועז אלקלעי17/11/2007ליאן שלום !
תהליך איסוף החומר הרפואי והכנת התיק לצורך הגשת תביעה, לוקח זמן, מטבע הדברים, בייחוד כאשר לצורך ביסוס התביעה אנו נזקקים למסמכים שנמצאים אצל הנתבע.
אני מציע כי תתאזרי בסבלנות וכי בעיצה אחת עם עורך דינך, תחליטו על דרך פעלה ראויה בכדי לחייב את הרופא להמציא את הצילומים.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך.....
ליאן17/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)