מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת עבודה מ25.06.09גילה19/08/2010
בתאריך 25.06.09 נפגעתי בעבודה והוכר עי ביטוח לאומי כתאונת עבודה.מאז לא החלמתי ולא חזרתי לעבודה ככימאית.בתביעה לנכות מעבודה לביטוח לאומי קיבלתי 20%נכות זמניים לשנתיים ומתוכן כבר חלפה שנה. כאשר 10%נכות לצמיתות על יובש בעייניים.השאלות הן כאילה:1.מה משמעות התוצאות?2.האם כדאי לערער?איך מופעלת ומתי תקנה 15 ל איבוד מקצוע .....כימאית!?3. האם אני יכולה לפנות לביטוח לאומי לשם קורסים מקצועיים?4.בקשר לביטוחים פרטיים כמו הראל איפה הם בתמונה?5.יש לי וועדה של ביטוח הראל פנסיה לנכות בשבוע הבא האם ממצאים אילה משרתים אותי או שזה לא מעניין אותם?6.לגבי ביטוח חיים 75%הוכחת אי כושר האם זה גם יכול לשרת אותי ?ו7.בעבודה מנסים להחזיר אותי לתפקיד שהוא לא במקצוע ,האם כדאי לי ללכת על זה או שצעד כזה יכול לפגוע בתביעה כנגד המעביד על הנזק שנגרם לי?מה מסתתר אחרי "נחמדותם"?8.יש לי אפשרות להגיש תביעת נכה נזקק?שהרי אין לי הכנסה נוספת?מה המצב הטוב והאופטימלי עבורי? תשובתכם המהירה בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילה שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד20/08/2010גילה שלום,
שאלתך מורכבת ומענה לה מצריך עיון מעמיק בתיעוד הרפואי ושיחה עמך.
אני מציעה שתפני לעורך דין לצורך מתן מענה מעמיק וענייני לשאלתך.
בברכה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)