רשלנות רפואית ואיקס שביר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות רפואית ואיקס שביר
    emad
    22/08/2010

לפני כחודשיים אובחנתי כלוקה בהפרעות קשב וריכוז אך במעקב התרופתי גילו הרופאים שבעיה זו היא משנית לבעיה גדולה יותר
    וכשהתחלתי לחפש ברשת קראתי על סינדרום האיקס שביר ומבירור שעשיתי עם הורי הם אמרו לי שכשנולדתי היה מבנה פנים ארוך מהרגיל וכשאמי שאלה את הרופאים הם הרגיעו אותה ואמרו שזה יעבור תוך תקופה קצרה ושהפנים שלי יקבלו ממדים רגילים אך בגיל 30 יש לי עדיין את אותם ממדים ארוכים של פנים מה שהוביל אותי לפנות לרופאת ולאחר אבחון גנטי נקבע שאכן יש לי את סינדרום האיקס השביר.
    הסבל אותו סבלתי כתוצאה מאי ידיעת הדבר הוא גדול ובל יתואר כולל פעמים רבים אשר בהם אמרתי להוריי למה לעזאזל הבאתם אותי לעולם
    אני לא עובד כמעט לא עבדתי בחיי למעט מקרים ספורים
    בגרות אין לי
    סובל מדיסקלקוליה
    מנודה חברתית ומדוכא
    שאלתי היא האם על סמך הנל אוכל להגיש בקשה לפיצוי בגין רשלנות רפואית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות רפואית ואיקס שביר

הוספת תגובה

• שלום רב

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    23/08/2010

שלום רב,

חלק גדול מהתביעות ברשלנות רפואית המוגשות כיום הינן בגין איחור או אי איבחון של מומים גנטים שניתנים היו לגילוי מוקדם במועד הרלבנטי לתביעה. אם במועד ההריון עמך ניתן היה לגלות את המום אך לא נעשו ו/או לא הוצעו לאמך הבדיקות המתאימות, יש מקום לשקול תביעה, בתנאי שאין התיישנות.
    הייתי ממליצה לך, על מנת להבהיר את העניין לעומק, לפנות לעורך דין העוסקת ברשלנות רפואית על מנת לברר את סיכויי התביעה.

בברכה,

עו"ד ד"ר שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו