בעיה רפואית בצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רפואית בצבא
    שאלה
    25/08/2010

בני טירון בצבא וסובל מכאב גב ורגל.שלושה חדושים לאחר הרמת משקל כבד הוא היה אצל מומחה לעמוד שידרה והוא גילה אצלו מוגבלות בכיפוף וכאב בזמן הכיפוף וכך גם באישור הגב רגישות מותני עליון וכנרא פגגעיה שורשית הוא נישלח לבדקות ct ,emg שיצאו תקינות למרות הכאבים שהוא סובל. בהמלצת הרופא הוא פנה לוועדה רפואית כדי להוריד פרופיל. בוועדה הרפואית לא הורידו כי הבדיקה תקינה ולא התיחסו לבעיה הרפואית שלו לאיבחון של הרופא . והחזירו אותו לשרות רגיל. ברצוני לצין שלבני יש עקמת קלה ופרופיל 72. אני לא מבינה איך הוא אמור לעשות טירונות אם הוא לא מסוגל לרוץ ולקפוץ, וכל מה שדרוש מכל חייל קרבי.השאלה שלי אם זה פגעיה בבריאות שלו? למי אני יכולה לפנות? אני לא מוכנה יהיה לבני נזק לכל החיים שלו בגלל חוקים רפואים שלצהל. מה עושים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רפואית בצבא

הוספת תגובה

• בעיה רפואית בצבא

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    25/08/2010

אמא שלום,

ראשית, אני מבינה בהחלט את דאגתך לבנך, ואת התחושה כי הוא "נופל בין הכסאות".
    במענה לשאלתך, הייתי ממליצה לפנות ראשית למומחה לעמוד שדרה בבקשה לקבל המלצה מפורטת ומנומקת להורדת פרופיל, אם יש לכך הצדקה רפואית כמובן, ולבקש ועדה חוזרת. אם לא יסכימו - על בנך לפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת לשקול את המשך הצעדים.

בברכה,

עו"ד ד"ר שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו