אבחנה רפואית מוטעית שנתנה ללא בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנה רפואית מוטעית שנתנה ללא בדיקה
    מירי
    17/11/2007

שלום עורך דין יקר שאלתי היא זו לפני כשנה אובחנתי כאפלפסית לאחר ארוע של פרכוסים ללא אבוד הכרה עקב שתיית אלכוהל מרובה הרופא ללא התיעצות עם נויורולוג איבחן אותי כאפלפסית והורה לי לקבל טיפול תרופתי בדיעבד עי נוריולוג בכיר נאמר ונחתם שאינני אפלפסית ומעולם לא ההיתי לנוריולוג הגעתי לאחר שנחשבתי כנס רפואי עקב מפרצת תת עכבישי שגרמה לדמום מוחי האם אבחנתי כאפלפסית נחשבת כרשלנות רפואית הרי די ברור שהדמום לא היה נוצר אם ההיתי מאובחנת כראוי קודם אשמח מאוד לקבל תשובה יום טוב מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבחנה רפואית מוטעית

עו``ד בועז אלקלעי
    17/11/2007

מירי שלום !
    אהרון ברק, מי שהיה עד לא מזמן נשיא בית המשפט העליון טבע את הביטוי "הכל שפיט" ועל כן להגיש תביעה כולם יכולים.

כעורך דין, אני חייב לבחון את מכלול הנתונים אותם מביא הלקוח ולהמליץ לו על הכדאיות בהגשת התביעה.

ובמה הדברים אמורים... ובכן גם אם הייתה רשלנות רפואית אנו חייבים לבדוק אם כתוצאה מאותה רשלנות נגרם לך נזק כלשהו, צמית או זמני.

בכדי לדעת את התשובה באופן מדויק יותר אני חייב לבחון חומר רפואי ו/או לקבל הסבר מפורט יותר על מהלך הטיפול , אך יחד עם זאת אציין כי משאלתך עולה רשלנות באבחון המחלה ונשאלת השאלה האם יש קשר סיבתי בין הטעות באבחון עפ"י הנסיבות לבין הדימום המוחי.

בשביל לקבל תמונה מדויקת שאיתה תוכלי להגיש כתב התביעה, יש לקבל תשובה לשאלה זו באמצעות חוות דעת של מומחה רפואי שיעמוד על אותו הקשר הסיבתי ויקבע את הרשלנות.

בועז אלקלעי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו