מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות פושעת בלידהאיציק12/09/2010
לפני כ-10 ימים ילדה בתי בן בשבוע 37 +3 . כאשר היא אושפזה שובעיים קודם עקב בעיות גדילת העובר.
במשך שבועיים היא עברה מעקב צמוד שהכל היה תקין, ואז הוחלט על זירוז בתחילת השבוע 37.
היא שכבה חצי יום יום עם זירוז והכל התחיל טוב והגיע די מהר לפתיחה של 10.
ואז היא שכבה כ-3 שעות עם נסיונות לחילוץ העובר בדרך רגילה, ופתאום הבחין הרופא שאין דופק לעובר, ואז הטיסו אותה לחדר ניתוח, והתברר האסון הגדול שהילד נולד ללא נשימה וללא דופק.
ורק לאחר דקות רבות לאחר החיייה ממושכת הוא חזר לחיים, ומאז הוא שוכב בפגיה בטיפול נימרץ, עם פגיעה מוחית קשה.
האם יש כאן את מי לתבוע.
אשמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית.
תודה רבה מראש איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשלנות פושעת בלידה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד12/09/2010איציק שלום,
ראשית הרשה לי להשתתף בצערכם. אני מציעה לכם לפנות בהקדם לעורך/כת דין העוסק/ת ברשלנות רפואית. אשמח לשוחח עמך גם בטלפון.
בברכה,
עורכת דין ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשלנות פושעת בלידה
עו``ד בועז אלקלעי15/09/2010ראשית אני מאחל לכם רפואה שלמה.
יש כאן הרבה נושאים שיש לבחון בטרם מתן תשובה הנוגעת לרשלנות. אני מעריך שיש להתחיל בבחינת האירועים שקדמו ללידה וללידה עצמה בכדי להסיק האם קיימת רשלנות של הצוות הרפואי.
לדוגמא יש לשאול האם היו סימנים במוניטור למצוקה עוברית ומתי גילו את הסימנים וכיוצ"ב.
בעניינים מהסוג הזה אני נעזרים במומחה רפואי מתאים שמגבש חוות דעת.
חשוב כבר עתה לאסוף את החומר הרפואי שבבית החולים על מנת שלא "ילך לאיבוד".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)