מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות? פיצוי? רופא שינייםאנונימוס15/09/2010
שלום,
במהלך טיפול שיניים החליק לרופא המטפל מכשיר להוצאת כתרים וזה חתך אותי בשפה התחתונה. הוא שם גזה התנצל והטיפול נמשך. בערב פניתי למר"מ שהפנו אותי למיון לצורך תפרים. תפרו לי את החתך וזה החלים. אני רוצה לבקש פיצוי מהרופא ולא לשלם על חלק מהטיפול ( אני מבוטח ואז בקשתי לא לשם את ההשתתפות העצמית הרופא טוען שאז חברת הביטוח לא תשלם לו את הייתרה) מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשלנות? פיצוי? רופא שיניים
עו``ד בועז אלקלעי15/09/2010להגיד לך מה לעשות - אינני יכול מעל פורום זה. אני יכול לנסות להסביר מספר דברים.
בו נצא מנקודת הנחה כי הייתה רשלנות שגרמה לך נזק. עכשיו יש צורך להעריך את הנזק או הפיצוי.
אם ההשתתפות העצמית זו הערכת הנזק שלך והרופא מוכן לשלם, אז אין בעיה .
הטיפול הושלם ועל כן תשלם את עלות הטיפול ושיעור ההשתתפות העצמית או סכום גבוה מזה ישולם ע"י הרופא אליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - המשך
שי15/09/2010הבעיה היא שהרופא חושב שסכום הפיצוי גבוה מידי וגם טוען שאם לא אשלם השתתפות עצמית חברת הביטוח לא תשלם לו את הייתרה וככה יוצא שבעצם כל הטיפול בחינם. הוא הציע לי במקום כסף לקבל טיפולים נופים ללא עלות.
איך אומדים את הנזק? יש מקום להתמקח? יש מקום להגיש תביעה, או שזה לא שווה את המאמץ? יש הבדל אם זה נעשה במזיד או פשוט " החליק" לרופא תוך כדי עבודה? יש דרך ל"איים" על הרופא בתביעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עו``ד בועז אלקלעי16/09/2010רשלנות בהגדרתה היא לא במזיד. רופאים בד"כ מעוניינים להטיב את מצבו של החולה ולא לגרום לו נזק. מה שיעור ההשתתפות העצמית ?
מה שכתבתי הוא שאתה תשלם את מלוא הטיפול לרבות ההשתתפות והמערכת היחסים הנזיקית ביניכם ישלם לך הרופא פיצוי שהינו בגובה ההשתתפות העצמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)