מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כוויות כתוצאה מטיפול פוטותרפיפרח03/10/2010
אני מטופלת מזה כ-4 חודשים בפוטותרפי כטיפול נגד פסוריאזיס. בטיפול האחרון שבוע שעבר יצאתי עם כוויות דרגה ראשונה, בפנים, בצוואר, בעורף, בחזה ובגב. נשלחתי לחדר מיון פעמיים משם שלחו אותי לרופא פלסטיקה. כרגע הגוף עוד מחלים, אך ככל הניראה לא נגרם נזק בלתי הפיך (למרות שאי אפשר להוכיח שאין השלכות עתידיות).
אני משערת שנעשתה טעות בנתינת המינון הנכון, או טעות בכיוון הקרינה (אני צריכה לקבל מנת קרינה גבוהה יותר בפלג גוף תחתון ועושה רושם שיכול להיות שקיבלתי את אותה מנה לפלג גוף עליון). הכוויות גרמו לי לסבל רב, ואף להתייבשות, והייתי צריכה להוציא כסף על תרופותי, משחות, הוצאות דלק, וזמן יקר.
האם זו רשלנות רפואית? האם יש לי עילה לתביעה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרח שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד03/10/2010פרח שלום,
אם אמנם קיבלת טיפולבמינון גבוה מהמותר, היתה התרשלות. השאלה מהו הנזק שנותר. במידה ולא יוותרו צלקות מדובר בסכומים נמוכים, וספק אם כדאי להיכנס להליך של תביעה בבית משפט בגינם. במקרה כזה ניתן להסתפק המכתב או בתביעה קטנה. אם יוותרו צלקות - התמונה שונה כמובן.
לפיכך אני ממליצה לך להמתין עוד מספר חודשים עד להתייצבות הנזק ואז להחליט כיצד להמשיך ולפעול, אם בכלל.
בברכת בריאות שלמה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
פרח05/10/2010מעריכה את תשובתך. האם לפי דעתך עליי להראות להם את התמונות של הכוויות כבר עכשיו, וליידע אותם במה שקרה, או שבמידה ואחליט לתבוע (בבי"ד לתביעות קטנות) זה עלול לפגוע בתביעה בצורה זו או אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד05/10/2010פרח שלום,
בשלב זה הייתי מתעדת הכל - מצלמת בתכיפות גבוהה. כשיתגבש הנזק רק אז הייתי פונה באופן מסודר עם כל הראיות.
בהצלחה,
שלהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)