כוויות כתוצאה מטיפול פוטותרפי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויות כתוצאה מטיפול פוטותרפי
    פרח
    03/10/2010

אני מטופלת מזה כ-4 חודשים בפוטותרפי כטיפול נגד פסוריאזיס. בטיפול האחרון שבוע שעבר יצאתי עם כוויות דרגה ראשונה, בפנים, בצוואר, בעורף, בחזה ובגב. נשלחתי לחדר מיון פעמיים משם שלחו אותי לרופא פלסטיקה. כרגע הגוף עוד מחלים, אך ככל הניראה לא נגרם נזק בלתי הפיך (למרות שאי אפשר להוכיח שאין השלכות עתידיות).
    אני משערת שנעשתה טעות בנתינת המינון הנכון, או טעות בכיוון הקרינה (אני צריכה לקבל מנת קרינה גבוהה יותר בפלג גוף תחתון ועושה רושם שיכול להיות שקיבלתי את אותה מנה לפלג גוף עליון). הכוויות גרמו לי לסבל רב, ואף להתייבשות, והייתי צריכה להוציא כסף על תרופותי, משחות, הוצאות דלק, וזמן יקר.
    האם זו רשלנות רפואית? האם יש לי עילה לתביעה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרח שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    03/10/2010

פרח שלום,

אם אמנם קיבלת טיפולבמינון גבוה מהמותר, היתה התרשלות. השאלה מהו הנזק שנותר. במידה ולא יוותרו צלקות מדובר בסכומים נמוכים, וספק אם כדאי להיכנס להליך של תביעה בבית משפט בגינם. במקרה כזה ניתן להסתפק המכתב או בתביעה קטנה. אם יוותרו צלקות - התמונה שונה כמובן.
    לפיכך אני ממליצה לך להמתין עוד מספר חודשים עד להתייצבות הנזק ואז להחליט כיצד להמשיך ולפעול, אם בכלל.

בברכת בריאות שלמה,

עו"ד ד"ר שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

פרח
    05/10/2010

מעריכה את תשובתך. האם לפי דעתך עליי להראות להם את התמונות של הכוויות כבר עכשיו, וליידע אותם במה שקרה, או שבמידה ואחליט לתבוע (בבי"ד לתביעות קטנות) זה עלול לפגוע בתביעה בצורה זו או אחרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    05/10/2010

פרח שלום,

בשלב זה הייתי מתעדת הכל - מצלמת בתכיפות גבוהה. כשיתגבש הנזק רק אז הייתי פונה באופן מסודר עם כל הראיות.

בהצלחה,

שלהב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו