מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול שורש לקוי - קופ"חרונית26/10/2010
שלום לכולם,
בגיל 10 עשיתי טיפול שורש במרפאת השיניים של קופת חולים כללית, שנעצר לאחר שלב המבנה (כלומר, במשך 10 שנים הייתי עם מבנה שטרם השחיזו לכתר).
לפני כחצי שנה הלכתי לטפל בשן הזו בכוחות עצמי, ולאחר בדיקות של הרופאה היא אמרה לי שצריך להחליף מבנה, ושהשורש נראה לה בסדר.
סיימתי את הטיפול עם כתר והכל באמת היה נראה תקין. שלושה חודשים אחרי תום הטיפול - התחילו לי כאבים בחניכיים של מעל אותה שן. לאחר יומיים התנפחה לי הלחי מהדלקת בשורש (אותו אחד שהרופאה אמרה שנראה לה בסדר) והופניתי למיון כדי לנקז את הדלקת.
עכשיו אני צריכה לעבור טיפול אצל מומחה, יתכן עקירה ולאחר מכן שתל או גשר, וכל אלה הן הוצאות רציניות. אני זוכרת שכשהלכתי לרופאת השיניים, החניכיים שלי מעל השן היו נפוחות, אבל היא אמרה שהכל נראה לה בסדר למרות שהערתי לה בנושא.
מה עושים? עם מי מדברים? האם אני יכולה לקבל החזר על הטיפול הלקוי? לפחות על המבנה והכתר?
תודה
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש לקוי - קופ"ח - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי27/10/2010אנו פורום העוסק בעיקר ברשלנות רפואית ועל תשובותי יהיו בכיוון הזה. יש לבחון אם הטיפול שקיבלת היה רשלני ו/או שלא בהתאם לפרקטיקה הרפואית המקובלת.
כמו כן יש לבדוק האם הנזק שנגרם לך הוא צמית או זמני ומה עלות הנזק.
רק לאחר מכן יהיה באפשרותך לתבוע את הגומרים האחראים.
אני יכול לומר לך שאף אחד לא" יתנדב" להחזיר לך כספיםעבור טיפולי העבר, אלא אם יחוייבו בדין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)