טיפול שורש לקוי - קופ"ח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש לקוי - קופ"ח
    רונית
    26/10/2010

שלום לכולם,
    בגיל 10 עשיתי טיפול שורש במרפאת השיניים של קופת חולים כללית, שנעצר לאחר שלב המבנה (כלומר, במשך 10 שנים הייתי עם מבנה שטרם השחיזו לכתר).
    לפני כחצי שנה הלכתי לטפל בשן הזו בכוחות עצמי, ולאחר בדיקות של הרופאה היא אמרה לי שצריך להחליף מבנה, ושהשורש נראה לה בסדר.
    סיימתי את הטיפול עם כתר והכל באמת היה נראה תקין. שלושה חודשים אחרי תום הטיפול - התחילו לי כאבים בחניכיים של מעל אותה שן. לאחר יומיים התנפחה לי הלחי מהדלקת בשורש (אותו אחד שהרופאה אמרה שנראה לה בסדר) והופניתי למיון כדי לנקז את הדלקת.
    עכשיו אני צריכה לעבור טיפול אצל מומחה, יתכן עקירה ולאחר מכן שתל או גשר, וכל אלה הן הוצאות רציניות. אני זוכרת שכשהלכתי לרופאת השיניים, החניכיים שלי מעל השן היו נפוחות, אבל היא אמרה שהכל נראה לה בסדר למרות שהערתי לה בנושא.
    מה עושים? עם מי מדברים? האם אני יכולה לקבל החזר על הטיפול הלקוי? לפחות על המבנה והכתר?

תודה
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שורש לקוי - קופ"ח

הוספת תגובה

• טיפול שורש לקוי - קופ"ח - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    27/10/2010

אנו פורום העוסק בעיקר ברשלנות רפואית ועל תשובותי יהיו בכיוון הזה. יש לבחון אם הטיפול שקיבלת היה רשלני ו/או שלא בהתאם לפרקטיקה הרפואית המקובלת.

כמו כן יש לבדוק האם הנזק שנגרם לך הוא צמית או זמני ומה עלות הנזק.

רק לאחר מכן יהיה באפשרותך לתבוע את הגומרים האחראים.

אני יכול לומר לך שאף אחד לא" יתנדב" להחזיר לך כספיםעבור טיפולי העבר, אלא אם יחוייבו בדין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו