הריון ...ואובדןן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ...ואובדןן
    איילי
    31/10/2010

שלום ילדתי לפני חמשה חודשיים תאומיים במהלך כל ההריון הכל היה תקין לפי הבדיקות..
    עד שהגעתי לשבוע27עם ירידת מים הייתי מאושפזת ואחרי שבועיים ילדתי
    כשהגעתי לחדר לידה חיכו לירים למרות שידעו שירידת מים גורמת לזיהום ויכול להתפתח משהו לא בסדר שאלו אותי אי אני רוה ללדת אמרתי לידה רגילה וכך היה הבת יצאה ראשונה לאחר מכ היה לי חום גבוה 39פלוס לאחר חצי שעה הבן יצא שנייהם היו בפגייה תקופה נאמר לי שהב במצב לא טוב ואומרים שזה בגלל הזהום שהתפתח שאלתי למה חיכו חצי שעה ולא לקחו אותי לניתוח קיסרי והויאו אותו כמה שיותר מהר ????אי ממש תשובה כעבור 16יום הבן שלי ניפטר בפגייה מדימום במוח ועוד בעיות שהתפתחו...
    אני חושבת שהיה אפשר למנוע את כל הסיפור הקשה שאני עומדת כיום......ריתי לדעת איך אפשר לתבוע מה הדר לפעול?????תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ...ואובדןן

הוספת תגובה

• הריון ...ואובדןן - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    01/11/2010

שלום רב,

ראשית אני מצטער לשמוע על תוצאותיו של הסיפור הקשה.

לפני שנצא בהצהרות, יש לבדוק את כל ההליך שקדם ללידה בשבוע 27 ואף יש לבחון את מהלך הטיפול בפגיה, בכדי שנוכל לאמוד אם קיימת רשלנות רפואית.

דווקא בגלל מצבך הרגיש אני מוכרח לומר כי לעיתים מתרחשים אירועים קשים וכואבים, ללא שתהיה מעורבת בהם רשלנות.

אינני אומר שכך הם פני הדברים במצב זה, אך יש לבחון את המצב בהסתמך על התיעוד הרפואי הקיים בצירוף עובדות המקרה מפיך ואז נוכל להחליט בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו