מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין הפניות להמשך צילומים!דני20/11/2010
בחודש מרס 2003 התפרץ כאב בגב מעצם השכמה ועד קצות העצבעות ביד שמאל.הופנתי לצילום רנטגן בעמוד השידרה הצווארי,הופנתי לפיזיוטרפייה ועברתי ארבעה סדרות 2 קונבנציונייות ו2 אלטרנטיבי (שיאצו ודיקור)בהמשך פניתי למומחה לגב אשר היפנה אותי ל CTובנוסף גם MRI ושם נראה נזק מופשט שחיקה אשר הוגדרה כמחלת מיקצוע בכל עמוד השדרה,פניתי לכירופרקט אשר לאחר בדיקה של הצילומים, עברתי כעשרה טיפולים ואז הודיע לי שהמצב אצלי.מחייב במס' חוליות צווארי גבי ומותני טיפול ניתוחי על אף זאת החלטתי לבדוק גם טיפול במרפאת כאב. .שאלתי האם הרופא אורטופד של הקופה שבדק את הצילום הראשון לא יכול היה לאבחן שיש המשך לכל עמוד השדרה(הרופא המנתח מיד ראה את הנזקים בצילום הרנטגן(אותו צילום שהרופא שלח וקבע את האיבחנה) ולכן הופנתי להמשך ברור)התקופה שבה עברתי את כל הטיפולים שציינתי גרמה לי נזק וסבל מיותר. בסופו של דבר עברתי ניתוח באוגוסט 2006 צווארי עם שתל קיבוע בחוליות 4/5 בנוסף עברתי בינואר 2007 ניתוח מורכב גם בגבי הרחבת תעלה + פריצת דיסק, ובמותני חוליות 5/6 שתל קיבוע!. בסופו של דבר מ2003 ועד 2007 האם זה לא מהווה עילה לרשלנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הפניות להמשך צילומים! - תגובה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד21/11/2010דני שלום,
על מנת להעריך האם היה איחור רשלני בהפנייתך לניתוח יהיה צורך לעיין בכל תיקך הרפואי, לרבות בדיקות ההדמייה שבוצעו לך במהלך השנים.
לשם כך, ועל מנת לבחון את השאלה האם האיחור בטיפול ככל שהיה גרם לך לנזק, אני מציעה לך לפנות לייעוץ אצל עורך דין העוסק ברשלנות רפואית.
בברכה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום טוב ותודה רבה
דני21/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)