תפרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפרים
    נועה
    02/12/2007

היי,

לפני מספר חודשים הסירו לי נקודת חן באיזור הכתף. לאחר החיתוך תפרו לי את המקום ואמרו לי לבוא לאחר שבועיים להסיר את התפרים. ואכן הגעתי להסיר את התפרים. האחות היתה מאד לא סבלנית והוציאה לי את התפרים, אבל לאחר עוד שבועיים ראיתי שמשהו שם לא מתאחה כמו שצריך וזה נפוח ולא נראה טוב. חזרתי שוב לאחות, הפעם לאחות במרפאה שלי ולא במקום בו נותחתי, והיא הופתעה שלא הוציאו לי את כל התפרים, אלא שכחו כמה.
    עד היום יש לי צלקת לא יפה באיזור, אבל השאלה אם כשאי לעשות משהו בעניין, כי זו צלקת קטנה, אין נזק אחר ועברו מספר חודשים מאז. מצד שני יש לי צלקת שכל מי שרוא האותה יש חייב לשאול מה זה. וזה לא נעים. מה אתה מציע לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפרים

הוספת תגובה

• נועה - תפרים

עו``ד בועז אלקלעי
    02/12/2007

השאלה שיש לשאול פלסטיקאי היא האם מקורה של הצלקת הוא בניתוח או באי הוצאת התפרים כנדרש.
    במידה והתשובה לכך מתייחסת לאי הוצאת התפרים, אזי מתגבשת לך עילת תביעה.

השאלה אם לתבוע, היא שאלה שצריכה להישאל בראש ובראשונה על ידך, כאשר את טוענת בשאלתך כי לא נגרם לך כל נזק.

יחד עם זאת, דעי כי גם צלקת מזכה בפיצוי, אך זה קטן יחסית.

בועז אלקלעי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו