מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא שינייםדניאל02/12/2007
הייתי בטיפול שיניים לפני יותר מ 7 שנים ובעקבות הטיפול היה לי הפציאליס (שיתוק חצי פנים) ועד היום הפנים שלי לא סימטריים
האם אני יכול לתבוע את הרופא ואם כן באיזה סכום אני יכול לתבוע?
תודה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא שיניים
עו``ד בועז אלקלעי03/12/2007את תשובתי אני אתחיל בשאלת ההתיישנות.
כפי שוודאי ידוע לך, תביעה אזרחית מתיישנת תוך 7 מיום בו נולדה עילת התביעה, לכן לכאורה תביעתך התיישנה ויש מניעה דיוניות מלהגישה לבית המשפט.
יחד עם זאת, אל תאמר נואש, מאחר וקיימים בחוק חריגים המאריכים את תקופת ההתיישנות, לדוגמא אם הנזק הצמית התגבש במועד מאוחר יותר מהטיפול השיניים או שהעילות המהוות את הבסיס לתביעה נעלמו מעיניך מסיבה כלשהי.
לגופם של דברים, בכדי לבסס תביעה טובה אנו זקוקים לשתי חוות דעת. האחת שתבסס את הרשלנות הרפואית והקשר בין טיפול השיניים לפציאליס. השנייה, חוות דעת נויורולוגית שתקבע את הקשר לטיפול השיניים ותכריע בסך הנזקים הצמיתים שנגרמו לך.
בתביעות נזיקיות, אין בד"כ סכום קבוע שתובעים, והסכום משתנה בין מקרה למקרה.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)