רשלנות לאחר ניתוח להרזייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות לאחר ניתוח להרזייה
    הדר
    25/04/2007

לפני כחודשיים עברתי ניתוח שאיבת שומן בסנטר. נוצרו בגרון בצקות שגרמו למגבלת תנועה בהרמת הראש. הרופא המטפל הציע לי להשתמש במשחה מסויימת אך בבדיקה עם גורמים מקצועיים הגיבו בגיחוך. לאחר שלא קיבלתי מענה הולם מהרופא המטפל חיפשתי פתרון והגעתי לטיפולי LPG שאכן פתרו לי את בעיית הצואר התפוס אך עדיין יש גושים קטנים של בצקת
    וקמטוטים בצואר שלא היו קודם. הבעיה מאד מציקה לי, גם מבחינה אסתטית, וכמובן גוררת אותי להוצאות כספיות שלא תיכננתי. חשוב לציין, שהרופא המטפל לא הזהיר אותי מפני התופעה בשום שלב לפני הניתוח, שכן אילו היה עושה זאת ברור לי שהייתי מוותרת על התענוג (שאגב לא היה הכרחי מבחינתי , הניתוח העיקרי היה ניתוח עפעפיים ושאיבת השומן הוצעה ע"י רופא כתוספת על הדרך...). האם יש כאן מקום לתביעה על רשלנות רפואית.
    תודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רשלנות לאחר ניתוח לשאיבת שומן

עו``ד בועז אלקלעי
    29/04/2007

הדר שלום !

אני מתנצל על העיכוב במענה לשאלתך, שנבע מבעיות טכניות בשרת ועימך הסליחה.

רופא חייב להסביר לך עוד טרם הניתוח מה ההליך הניתוחי סיכויי ההצלחה והסיכונים ולהדריך אותך בטרם ביצוע הניתוח. רופא אף חייב ללת לך את הטיפול הרפואי הטוב ביותר לאחריו .
    משאלתך עולה כי נגרמו לך נזקים בלתי הפיכים ועל כן יש מקום להגשת תביעה ועליך לפנות לעו"ד להמשך הטיפוך באופן מקצועי.

במקביל, דאגי לטיפול הרפואי הטוב ביותר כדי לנסות ולשקם את הצלקות והגבלות התנועה, ככל האפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו