פענוח רשלני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח רשלני?
    רמי
    25/04/2007

שלום,

לפני 6 שנים עברתי MRI מוח בשל חשד ל TIA.
    בפענוח לא אובחנה שום בעיה.

לפני כחצי שנה עברתי שוב MRI מוח בגלל אובד שמיעה פתאומי והתגלה גידול מסוג נרונומה אקוסטית.
    בהשוואה מול הבדיקה מ 2000 עלה כי הגידול מופיע שם בברור וגדל מאז בכ 2 מילימטר.
    המפענחת (וגם כמה רופאים אח"כ) הביעו זעזוע מכך שהפענוח בשנת 2000 לא איתר את הבעיה.
    רשלנות?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח רשלני?

הוספת תגובה

• פענוח רשלני

עו``ד בועז אלקלעי
    29/04/2007

רמי שלום !

ראשית כל אני מתנצל על העיכוב במענה שנבע מבעיות טכניות בשרת.

עפ"י מומחים רפואיים הבעיה ממנ האתה סובל הינה גידול מוחי שפיר הגדל בצורה איטית מאוד מתוך העצב האחראי על השמע ושיווי המשקל. ככל שהמחלה מתגלה ומטופלת מוקדם יותר, יש פחות סיבוכים ופחות פגיעה באוזן הפנימית, ככל שהמחלה מחמירה היא יכולה להביא לחירשות.

טעות בפענוח הבדיקה כאשר הממצאים עמדו לנגד המפענח אך עיניהם טחו מלראות הינה רשלנות רפואית בדרגה קשה ואני מקווה כי לא נגרם לך נזק בלתי הפיך.

כפי שאני ממליץ בפורום זה, עליך להביא לידיו של עו"ד המתעסק בתחום את כל החומר הרפואי ולהתייעץ עימו על סיכוייך בהגשת תביעה שכזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו