מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש פה רשלנות רפואיתאלמונית08/12/2007
ערב טוב
שאלתי היא הגעתי לבית החולים אחרי שסיבבתי את קרסולי לאחר צילום נאמר לי שזה נקע חבשו לי את הרגל ושלחו אותי לביתי לאחר מספר ימים שהכאב לא עבר הגעתי שוב למרפאה עברתי שוב צילום שוב נאמר לי שזהו נקע ואין מה לעשות הכאב יחלוף למרות שכף רגלי כבר החליפה בערך 7 פעמים צבעים שוב חבשו ושוב שלחו אותי הביתה. לאחר כחודשיים אני עדיין עם כאבים אומנם פחותים אבל קיימים והולכת צולעת ראה אותי רופא וזימן אותי לC.T תשובת הבדיקה הפעם היתה שברגל ישנם ארבע שברים קטנים בעקבות הנפילה.
האם יש מקום לרשלנות רפואית האם יש את מי לתבוע?
יש לציין שהנפילה לא היתה בזמן העבודה
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קיימת כאן רשלנות רפואית ?
עו``ד בועז אלקלעי09/12/2007אני סבור כי הצוות הרפואי יכול היה לתת, בלשון המעטה, קצת יותר תשומת לב לבעיותיך ונראה כי הטיפול הרפואי לא עולה הקנה אחד עם הפרקטיקה הרפואית המקובלת.
הדבר שיש לבדוק הוא האם כתוצאה מהעידר הגילוי של השברים במועד נגרם לך נזק קבוע שיכול היה להימנע.
תשובה זו תינתן ע"י רופא מוחמה בתחומו שיעריך את הרשלנות והנזק הרפואי הצמית שנגרם.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)