רשלנות רפואית או לא???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות רפואית או לא???
    דגנית
    10/12/2007

הייתי בהריון בשבוע 10 גילו שאין דופק וצריך לבצע הפלה הומלצו לי מספר שיטות לביצוע ההליך 1. גרידה 2. לקחת כדורים 3. לחכות שייפול לבד אפשרות שיכולה להימשך זמן רב בהתייעצות עם הרופא הוחלט שאקח כדורים תהליך שכרוך בכאבים ודימומים חזקים במשך מספר ימים כ 4 ימים לאחר לקיחת הכדורים הייתי צריכה לחזור לביקורת הרופא שבדק אותי קבע כי התהליך מתבצע טוב ויש לחזור בעוד שבוע לאחר מספר ימים לפני שחזרתי לביקורת הרגשתי מאוד רע עם דימומים חזקים ופניתי למיון נבדקתי ונשלחתי הביתה ביום ראשון חזרתי לביקורת ושם גילו כי ישנו גוש נוסף מלבד שרידי ההריון הקיימים הוחלט לבצע שאיבה ולחזור בעוד שבוע לביקורת נוספת נאמר שהכל בסדר יש לחזור שוב לביקורת בעוד שבועיים כך במשך חודשיים הלכתי וחזרתי כשכל התקופה אני סובלת מדימומים וכאבים בשלב מסוים הוחלט לבצע גרידה כשהגעתי לגרידה בסוף היא לא בוצעה ןשוחררתי ונאלצתי לחזור לביקורת בביקורת הוחלט שאני אמתין לקבל וסת ושזה יפול לבד ולחזור לאחרי הוסת חזרתי והיה נראה כי הגוש הקיים רק גדל שלחו אותי חזרה למיון ושם הוחלט לבצע גרידה (כחודשיים וחצי מיום שקיבלתי את הכדורים) הרופא שביצע לי את האולטרא סאונד שאל למה חיכו איתי זמן כה רב ולא ביצעו מלכתחילה גרידה שאלה נוספת שנשאלה אותי מדוע כ4 ימים לאחר נטילת הכדורים לא קיבלתי מנה נוספת של כדורים דבר שאולי היה מזרז את התהליך ומונע את הסבל שעברתי האם זו רשלנות רפואית מצד הרופא ששלח אותי הביתה בביקורת הראשונה מבלי לנסות לתת לי מנה נוספת האם ישנה עילה לתביעה אשמח אם תענה לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות רפואית או לא???

הוספת תגובה

• רשלנות רפואית או לא ?

עו``ד בועז אלקלעי
    10/12/2007

על פני הדברים, נראה כי ההתנהלות של הצוות הרפואי בדרך לביצוע ההפלה היה לא תקין.
    בכדי לבחון את הרשלנות, יש לפנות לרופא מומחה על מנת שיעריך האם שיקול הדעת של הצוות הרפואי היה תקין אם לאו.

מה מצבך היום ? איך עברת את התקופה והאם נגרם לך נזק קבוע? האם ילדת ?

בועז אלקלעי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו