שאלה בקשר לאבחנה לא נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאבחנה לא נכונה
    ר.א.
    18/03/2011

היי, אני בת 26 והלכתי לחדר מיון לפני שבועיים עקב כאבי בטן תחתונה מתמשכים. גניקולוג המיון בדק אותי וראה באולטרסאונד שחלות מוגדלות. הוא אמר שאני לא מבייצת וכדאי שאקח גלולות נגד הריון כי אם לא יהיה לי קשה להיכנס בעתיד להריון. ישר נכנסתי לסרטים אישיים עם עצמי שאינני פוריה, ועוד יותר סרטים שאני צריכה לקחת גלולות כי אינני מקיימת יחסי מין אז אין לי צורך בהן וגם כי קראתי את התופעות לוואי המזעזעות בעלון ופחדתי להתחיל לקחת אז קבעתי תור מסודר לרופאת נשים שתבדוק אותי. היא לא הבינה על סמך מה הוא קבע שאינני מבייצת. היא שלחה אותי לבדיקות דם לבדוק ביוץ ולאחר חודש הגעתי אליה עם התוצאות והיא אמרה שלפי הבדיקות דם אני כן מבייצת והכל בסדר. סתם אכלתי סרטים בגללו ואין צורך שאקח גלולות. מעצבן אותי שהוא קבע כזה דבר גדול בנחרצות ולא על בסיס הבדיקות המתאימות ואני רוצה ליידע אותו על כך. אין בי רצון לתבוע או משהו אבל זה חשוב לי כי אני מניחה שיש עוד בנות שמקבלות אבחנות שגויות. אם לא הייתי בודקת את דבריו והייתי מתחילה לקחת גלולות יכול להיות שכעת כבר הייתי סובלת מהתופעות לוואי שהגוף שלי בד"כ סובל וזה יכול היה לעשות לי נזק לחינם. יש דרך ליידע אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאבחנה לא נכונה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לאבחנה לא נכונה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    19/03/2011

את יכולה להעביר למחלקה העתק של הבדיקותה אחרונות עם מכתב לרופא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו