ניתוח להגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להגדלת חזה
    אילנה
    30/04/2007

לפני שנה עברתי ניתוח להגדלת חזה,כחודש לפני הניתוח הודעתי לרופא שאני אלרגית לצפורל והנחתי מן הסתם שהוא יודע מה לתת, הוא נזכר להגיד לי יום לפני הניתוח שעדיף שאגש לרופאה שלי ושהיא תחליט איזה אנטיביוטיקה לקחת במקום, במקרה הרופאה שלי לא היתה באותו יום והרופאה המחליפה נתנה לי oflodex שניתן לי בדרך כלל כטיפול לדלקת בשתן. את הניתוח עברתי בפתח תיקוה בחול המועד פסח,למחרת הוא הוריד לי את התחבושת לפני השחרור ולבשתי חזית ספורט . לאחר שבוע חזרתי לביקורת,ואז עדין הכל היה בסדר, לאחר פחות מחודש גיליתי שהצד השמאלי נפוח וכואב,הגעתי אליו כמה פעמים ובכל פעם הוא אמר שזה בגלל שיש לי רגישות יתר, לבסוף הגעתי אליו שוב כי התחיל לנזול לי משם נוזל בצורה שהרטיבה לי את הבגדים,ואז הוא עשה לי מן תפר חיצוני לסגור את הנזילה בניתוח בהרדמה מקומית. משם שום דבר לא היה בסדר,השד כאילו סגור אבל יש לי כמה וכמה בליטות של השתל. מיותר לציין שהכושר ירד לי לגמרי,אני מדריכת כושר כבר 6 שנים,ועשיתי ספורט בכל חיי,אבל עכשיו אני מוגבלת, אני כבר לא יכולה להרים דהברים שפעם הרמתי בקלות,למשל חצי דלי מים,אני מתעייפת רק מלטאטא את הבית,והיום כשאני קוראת כל מינ כתבות,אני יודעת שזה לא באשמתי,מבחינתי הוא לא היה צריך לנתח אלא לדחות ולו רק בגלל חוסר הידע של מה לתת לי במקום צפורל, הוא טוען שאולי היתה לי איזו דלקת בגוף שהתיישבה בחזה השמאלי, ושולל רשלנות רפואית מצידו. השאלה שלי היא האם בגלל שאני מרגישה את השתל יש לי סיבה לפחד מנזילות או בעיה אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להגדלת חזה

הוספת תגובה

• רשלנות בניתוח להגדלת חזה

עו``ד בועז אלקלעי
    30/04/2007

נראה כי הניתוח אשר עברת, בוצע בצורה רשלנית ונגרמו לך נזקים.

על הרופא המנתח חל החובה להתאים את הטיפול הרפואי שלך והניתוח למצבך הבריאותי והוא יכול אף למנוע ממך ביצוע ניתוח שכזה או להציע חלופות טובות יותר לניתוח.

הרופא היה חייב לנהוג על פי פרקטיקה רפואית סבירה ומקובלת וכפי שרופא נבון ומקצועי היה נוהג.

תדעי לך כי אינך לבד ואנו מטפלים בתביעות רבות של אנשים שנכנסו לניתוח קוסמטי (כדוגמת הניתוח אותו עברת) ויצאו עם נזקים רבים.

ראשית יש לדאוג כי תקבלי טיפול רפואי נאות בכדי שבעיותיך לא יחמירו ושנית אני ממליץ לך לפנות לעו"ד מנוסה כדי לקבל תמונה ברורה וטובה יותר על הרשלנות הרפואית ועל מנת שיעריך מהן נזקיך.

נראה כי בגין הנזקים שנגרמו לך ומהן את סובלת הינך יכולה וצריכה לקבל פיצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במידה ואני תובעת-את מי, את המכון

אילנה
    01/05/2007

ולמרות שעברה שנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשלנות בניתוח חזה

עו``ד בועז אלקלעי
    02/05/2007

עפ"י חוק ההתיישנות הינך יכולה להגיש תביעה תוך 7 שנים מיום שבו נולדה העילה. אם עברה שנה מיום האירוע אזי ניתן קרוב לוודאי כבר עתה להעריך את נזקיך ועל כן יש להגיש תביעה בהקדם האפשרי, כדי למנוע העלמות של מסמכים רפואיים חשובים לתביעה.

ניתן לתבוע את הרופאים המטפלים וכן את המכון שטיפל בך ובסיטואציות מסוימות ניתן להגיש תביעה גם כנגד משרד הבריאת ככל שהיו כשלים בפיקוח על הרפואים המנתחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מראש!

אילנה
    03/05/2007

ראשית אני מקווה שמשים לפני ניתוחים מסוג זה קוראות את כל זה,שנית תודה על האינפורמציה,ואם יורשה לי לשאול עוד שאלה,האם אני צריכה לגשת לרופא אחר לקבל חוות דעת לפני שאני מגישה תביעה מה ההליכים המקובלים במקר5ים כאלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנה

עו``ד בועז אלקלעי
    04/05/2007

ראשית, אני ממליץ לך כי תפני לעו"ד המנוסה בתחום אשר ינחה אותך איך לנהל את המשך עניינך. שנית, בתביעות מסוג זה יש חובה לצרף לכתב התביעה חוות דעת רפואית, כאשר עו"ד מנוסה ידע לאתר עבורך את המומחה המתאים בכדי שיעריך את נכותך ועל מנת שחוות דעתו תסייע לך בבית המשפט.

בועז אלקלעי,עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו