לדעתי זו דשלנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי זו דשלנות
    כהן צילה
    17/05/2011

אני בת 70 וסובלת מאיסכמיה לבבית .כל יום אני הולכת לפחות2 קמ לרוע מזלי נפלתי באחד הימים ושברתי את עצם הרדיוס ביד שמאל .אני מתגוררת בדרום אבל בחרתי לעבור ניתוח בהדסה עין כרם בחרתי רופאה מקסימה אבל את המרדים לצערי לא!והנה הסיפור הורדמתי בהרדמת ספינלית דרך צוואר מיד בחדר התאוששות היה לי כאב מאד חד וקשה באזור החזה מיד בוצע אקג שלא הראה שינוים רופא מרדים הגיע והזרוק מורפייום במקום לבצע צילום חזה אני חזרתי הביתה ללהבים עם פנאומוטורקס[טמת בראה]ואשפזתי מחדש בסורקה לטיפול האם לא היו צריכים מיד לעשות את צלום חזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדעתי זו דשלנות

הוספת תגובה

• לדעתי זו דשלנות - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    18/05/2011

צילה שלום,

זו תהיה חוסר אחריות מצידי לתת לך תשובה רפואית. פורום זה עוסק בשאלות משפטיות הנובעות מרשלנות רפואית.

מי שבוחן את חוסר הסבירות בהליך הרפואי הינו מומחה רפואי מתאים הבוחן את הפרקטיקה הרפואית המקובלת ואת פעוליתהם של הצוות הרפואי וקובע האם מדובר ברשלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו