רשלנות של פסיכיאטר מטפל ובית חולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות של פסיכיאטר מטפל ובית חולים
    momo
    02/05/2007

לאחר שיחרור ממחלקה סגורה הופנתי בעזרת הפסיכיאטר שטיפל בי בבה"ח לפסיכאטר של הקופה שאליה אני משתייך.
    שלוש שנים טופלטי ע"י אותו רופא כאשר בשנה השלישית החליט להוריד לי במינונים כאשר המינון האחרון היה חצי כדור של המנה הקטנה ביותר של אותה תרופה כאשר חזרתי לאחר שבועיים בערך לאותו רופא הוא אמר לי שאני רק מכור פסיכולוגית לתרופה ונתן תרופת הרגעה ששיכות לסוג אחר של האבחון שקיבלתי בבית החולים.(כאשר הוא לא הגביל אותי בכמות הכדורים שאקח ואמר שאפילו אני יכול להרגיש מסטול מאותה תרופה). כאשר מצבי הנפשי התדרדר פניתי לבית חולים שלא באיזור מגורי שם נתנו לי תופה לטיפול מיידי (שגם לא עזרה למצבי) לאחר כמה שעות ביוזמתי ועידוד של המשפחה הגענו לאותו בית חולים שהייתי מאושפז בשעה 5:00 בבוקר כמובן שהעירו את הרופא התורן שלא טרח להסתיר את כעסו שהעירו אותו בתגובה של מה כלכך דחוף.
    במכתב השיחרור מצויין שאני במצב מעורער ותודעה חלקית למצבי. כבר למחרת נלקחתי ע"י המשפחה עם אותו מכתב שחרור לאותורופא שהייתי בטיפול אצלו במשך שלוש שניו וזה סירב לקבל אותי למרות הבהילות ומצבי הקשה.
    לסיכום הגעתי שוב לבית החולים לאחר שקיבלתי הפניה מבית חולים רגיל לאחר נסיון אובדני.
    האם זה מקרה לרשלות רפואית הן מצד הרופא המטפל והן מאותו רופא תורן שסירב לקבל אותי לבית החולים והנזקים שנעו אח"כ לא אפרט עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רשלנות של פסיכיאטר ובית חולים

עו``ד בועז אלקלעי
    02/05/2007

ממו שלום !

אני סבור כי כדי להעריך את הרשלנות הרפואית והנזק שנגרם לך עלי לקבל פרטים נוספים לגבי העובדות המלאות אודות המקרה שלך וכן עלי לבחון את המסמכים והטיפול הרפואי שקיבלת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו