מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשיר06/01/2008
שלשום הייתי אצל רופא אף-אוזן-גרון, באתי אליו כי הרגשתי בגרון גוף זר זעיר (שלא הכאיב לי, סתם הרגשתי בנוכחותו) וציפיתי כי ימצא אותו ואולי יוכל להוציאו.
תחילה לקח הרופא מכשיר בעזרתו צפה בגרון, איתו לא מצא דבר. על כן פתח תיבה קטנה שכוסתה בבד לבן ונראה כי עמדה במקומה זמן רב, ממנה הוציא מוט מתכת קטן שבקצהו מראה קטנה עגולה (כמו של רופא שיניים) איתו ניסה גם לחפש את הגוף הזר שחשתי בגרוני.
גם עם הכלי הוא לא מצא והוא הפנה אותי לבדיקה במרפאת אף-אוזן-גרון של בית חולים.
ואולם, בסוף אותו היום ובתחילת היום למחרת הרגשתי פתע בגרוני בגבשושויות שצצו ומכשהבטתי במראה גיליתי להפתעתי כי יצאו פצעי אפטות בחלקו העליון והחשוף של הגרון - בדיוק באיזור בו נגעה המראה, בה השתמש הרופא, בגרוני.
ראשית ברצוני לדעת מהי משמעותה של הרשלנות אותה תיארתי, של שימוש רופא בכלים שלא חוטו דיים לבדיקה אשר גם גרמו להופעת פצעים? עד כמה חמורה היא נחשבת?
ושנית, די ברור לי כי אין בדבר זה מספיק חומרה בכדי שאאלץ לתבוע את הרופא או להתלונן כנגדו, אך ברצוני להתעניין מה בכל זאת אוכל לעשות על מנת לפחות לנסות לתרום לכך שהרופא לא ימשיך לבדוק חולים אחרים באמצעות כלים לא נקיים ולא מחוטים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
עו``ד בועז אלקלעי06/01/2008אני מציע כי בטרם תגישי תלונה או תביעה כלשהי, תפני למומחה א.א.ג. על מנת שזה יקבע האם מקורן של האפטות הן בהעדר חיטוי המכשירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)


.jpg)