דגדגן

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• דגדגן
    רעות
    07/01/2008

מהו גודלו הממוצע של הדגדגן?אני חוששת שיש לי דגדגן קטן במיוחד(לא ניתן לראות אותו אף פעם..תמיד מכוסה גם בזמן גירוי מיני גבוה)

בנוסף,כיצד אתם מבצעים את השריקות לנק' הG המסתורית??הרי הדעות על קיומה הן חלוקות.ומאיזה גיל ניתן לעשות זאת?מהן תופעות לוואי לאחר הזריקה..?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגדגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגדגן

ד''ר שמואל לוין
    08/01/2008

אורכו של הדגדגן הוא כ - 2 ס"מ והוא כולו מוסתר בתוך הרקמות. ביחס לנקודת ה G אנחנו בין אלה שמאמינים שהיא קיימת, ולפי הספרות 87% מהנשים שטופלו ב G SHOT חוו אורגזמה מוגברת.
    הזמן המתאים לזריקה הוא מעת קיום היחסים במידה ולא חווים אורגזמה.
    לאחר הזריקה אין תופעות לוואי מלבד הגברת הסיפוק האישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

רעות
    08/01/2008

מה עליי לעשות-הדגדןג שלי מאוד קטן (ככה נראה לי.הוא כולו מכוסה והוא קטן מ 2 ס"מ..גם בעת גירוי)...אני בסה"כ בת 24..

האם יש דרך לתקן מצב זה או להשלים עם האנטומיה הגופנית שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של רעות

ד''ר שמואל לוין
    13/01/2008

רצוי מאד שתיבדקי ע"י גניקולוג מוסמך כדי שיראה אם אפשר לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו