מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרע בשפתיים הפנימיות לאחר לידהיעל02/07/2011
שלום רב.
לפני כשנה ילדתי (בשבוע 40) תינוק במשקל תקין (3.340) ללא התערבות כירוגית- כמעט. בשלב הלחיצות נאמר לי שהילד תקוע ואני על סף לעבור ואקום, ובעצם אם יש לי סיכוי לא לעשות את הואקום עלי לנסות ללחוץ שלא בזמן הצירים. זה הצליח ואכן תוך כמה דקות הצלחתי (ללא צירים) ללחוץ אותו החוצה, במחיר של מספר קרעים ספונטניים שנתפרו במקום.
מאז עברה שנה. אני עדין מניקה, מחזור קיבלתי לאחר 10 חודשים. לאחרונה אני חשה יותר ויותר בתחושת יובש ולאחרונה שמתי לב שישנו ממש קרע רוחבי באחת השפתיים הפנימיות באזור הסמוך לדגדגן, בצורה שממש יצרה הפרדה בין שני חלקי השפתיים.
מיותר לציין שזה אזור רגיש למגע והתחושה שם אינה נעימה. מה גם שהאסתטיקה לא משהו לטעמי...
האם ניתן לעשות משהו אחרי כשנה?
במה זה כרוך?..
תודה מראש
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרע בשפתיים הפנימיות לאחר לידה - תגובה
ד"ר עמוס שפירא03/07/2011חבל שזה לא תוקן במהלך שלאחר הלידה ,עכשיו צריך לתפור מחדש לדעתי באזור הזה רק בהרדמה כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע בשפתיים הפנימיות לאחר לידה - תגובה
ד''ר שמואל לוין04/07/2011שלום רב יעל!
קרע בשפה, דורש כמו כל קרע בכל מקום בגוף,הטריה ותפירה מחדש.
אחר התיקון שייעשה כמובן בהרדמה מקומית או כללית [על פי בחירתך].
המקום יראה טוב הן מבחינה אםטטית ולא יהיו כאבים.
להתראות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?