קרע בשפתיים הפנימיות לאחר לידה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• קרע בשפתיים הפנימיות לאחר לידה
    יעל
    02/07/2011

שלום רב.
    לפני כשנה ילדתי (בשבוע 40) תינוק במשקל תקין (3.340) ללא התערבות כירוגית- כמעט. בשלב הלחיצות נאמר לי שהילד תקוע ואני על סף לעבור ואקום, ובעצם אם יש לי סיכוי לא לעשות את הואקום עלי לנסות ללחוץ שלא בזמן הצירים. זה הצליח ואכן תוך כמה דקות הצלחתי (ללא צירים) ללחוץ אותו החוצה, במחיר של מספר קרעים ספונטניים שנתפרו במקום.
    מאז עברה שנה. אני עדין מניקה, מחזור קיבלתי לאחר 10 חודשים. לאחרונה אני חשה יותר ויותר בתחושת יובש ולאחרונה שמתי לב שישנו ממש קרע רוחבי באחת השפתיים הפנימיות באזור הסמוך לדגדגן, בצורה שממש יצרה הפרדה בין שני חלקי השפתיים.
    מיותר לציין שזה אזור רגיש למגע והתחושה שם אינה נעימה. מה גם שהאסתטיקה לא משהו לטעמי...
    האם ניתן לעשות משהו אחרי כשנה?
    במה זה כרוך?..

תודה מראש

יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע בשפתיים הפנימיות לאחר לידה - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    03/07/2011

חבל שזה לא תוקן במהלך שלאחר הלידה ,עכשיו צריך לתפור מחדש לדעתי באזור הזה רק בהרדמה כללית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע בשפתיים הפנימיות לאחר לידה - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    04/07/2011

שלום רב יעל!
    קרע בשפה, דורש כמו כל קרע בכל מקום בגוף,הטריה ותפירה מחדש.
    אחר התיקון שייעשה כמובן בהרדמה מקומית או כללית [על פי בחירתך].
    המקום יראה טוב הן מבחינה אםטטית ולא יהיו כאבים.
    להתראות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו