מחיצה בנרתיק

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• מחיצה בנרתיק
    הדס
    18/07/2011

יש לי כאבים בנרתיק בזמן קיום יחסי המין עם בת זוגתי.אני לסבית.רופאת הנשים אמרה לי שקיימת אצלי מחיצה בנרתיק.מה זה אומר.האם זה מסוכן.האם יש צורך בניתוח .בנוסף אני גם בתולה.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיצה בנרתיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיצה בנרתיק - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    18/07/2011

מחיצה בנרתיק אצל בחורה בתולה זה בדרך כלל גשר בקרום הבתולין שצריך להסיר אותו ניתן בהרדמה כללית או מקומית אין בעיה להוריד את הקרום זה לא מסוכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך -מחיצה בנרתיק

הדס
    19/07/2011

כתבת לי שניתן להסיר בניתוח בהרדמה .רופאת הנשים שבדקה אותי הפנתה אותי לאולטראסאונד נשים -בדיקת tas שהיא אמרה שזה כדי לבדוק ממה המחיצה כנראה .איך זה משפיע על הרחם .אך היא גם אמרה שיכולים לא למצוא כלום .שכנראה זו יכולה להיות רק מחיצה בנרתיק.השאלה שלי היא .במקרה שלא ימצאו לזה סיבה .אז יכולים לא לאשר לי את הניתוח כי זה נורא מפריע לי .תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך -מחיצה בנרתיק - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    19/07/2011

יש הרבה מחיצות ,יש ברחם יש בצואר יש בנרתיק אני רק לא מבין אם את בתולה איך היגיעו למסקנה שיש לך מחיצה ברחם לכן בואי לבדיקה ונדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא.אמרו לי שיש לי מחיצה בנרתיק.

הדס
    19/07/2011

לא אמרו על הרחם.האם זה אותו דבר.מחיצה בנרתיק וברחם.ואם לא ימצאו כלום בבדיקת הtas/ אז לא יסכימו להפנות אותי להסיר את המחיצה והקרום.תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא.אמרו לי שיש לי מחיצה בנרתיק. - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    19/07/2011

רחם נרתיק צואר קרום זה דברים שונים לכן את חייבת בדיקה רצינית לדווח על התוצאה רק אז תקבלי תשובה עינינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך -מחיצה בנרתיק - תגובה - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    20/07/2011

שלום רב!
    מחיצה בנרתיק זוהי תופעה די שכיחה ואין כל קושי להסיר אותה.
    חשוב מאד לפני כן לברר ולוודא כי אין שינוים אחרים באכרים הפנימיים כמו כליות ורחם.
    אי לכן הרופאה צדקה ועשי כדבריה
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו