ניתוח וסטיבוליטיס

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח וסטיבוליטיס
    ניקול
    25/07/2011

עברתי ניתוח וסטיבוליטיס יום שישי ויום שבת כששחררו אותי המנתח אמר שהכאבים הרציניים מתחילים תוך יומיים שלושה.
    כרגע יש לי כאבים, וממש לא כיף לי, אבל הם נסבלים למדיי...כבר עברו שלושה ימים מאז הניתוח ואני סובלת בצורה נסבלת..
    כאבי חריפים עוד יכולים להגיע?? והרי מה ההגיון?? אחרי הזמן אחרי הניתוח אמור להטיב עם החולה ולא להקשות?? למה הכאבים החזקים מתחילים תוך מספר ימים ולא ישר אחרי הניתוח? אני מפחדת מכאב חזק יותר ממה שיש עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח וסטיבוליטיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח וסטיבוליטיס - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    25/07/2011

הבעיה בכאבים היא הנפיחות הריקמה מיתנפחת ואז התפרים קורעים את העור ולכן יש כאבים חזקים אם יש לך מזל וזה לא יתנפח מאד הכאבים לא יהיו חזקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשיחתנו...

ניקול
    25/07/2011

עברו 3 ימים ובנתיים אין נפיחות משמעותית...יכול להיות אז שבימים הקרובים זה יתנפח עוד???
    הנפיחות לא אמורה לרדת עם הימים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשיחתנו... - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    27/07/2011

אם אחרי 3 ימים לא מיתנפח אז למזלך לא יתנפח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשיחתנו... - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    01/08/2011

ניקול מדוע שלא תפני לרופא המנתח כדי שיכדוק ויעסביר לך מה מצבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שלום

ניקול
    02/08/2011

הרופא שלי אמר לי להגיע לביקורת רק חודשיים אחרי הניתוח או רק אם זה משהו נורא חריג...עד עכשיו שום דבר חריג לא קרה ולכן אני מבריאה לי בשקט בבית...
    המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו