כאבים לאחר ניתוח

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר ניתוח
    דורית
    04/08/2011

שלום רב!
    לפני כ-10 חודשים עברתי ניתוח כריתת רחם ווגינאלית(ללא השחלות) שכלל גם הצרת הנרתיק, בעקבות צניחת רחם. מטופלת בטבליות ווגיפאם פעמיים בשבוע. 5 חודשים לפני ניתוח זה, עברתי ניתוח הרמת השלפוחית קולפורפיה קדמית. מאז הניתוח האחרון סובלת מכאבים ביחסי מין בזמן חדירה. פניתי לרופא שניתח אותי ונאמר לי שצריך לעבור ניתוח נוסף, שיכול להיות שיש הצטלקות שכוללת סיבי עצב ויש גם היצרות. רציתי הסבר ופרטים על הניתוח, ואיך קורא מצב כזה והאם המצב יכול לחזור שוב גם לאחר הניתוח, כי אני בחרדה גדולה...לעבור 3 ניתוחים בפרק זמן כזה קצר...והרדמות...ואולי לא יצליח?
    בתודה ובברכה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר ניתוח - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    04/08/2011

דורית שלום זה מאד לא רציני לתת לך תשובה לשאלה רק הרופא המנתח שבדק אותך והחליט כי המצב מחייב ניתוח רק הוא יודע את המצב ולכן את צרכה ליסמוך עליו או לחילופין להחליף רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר ניתוח - תגובה - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    13/08/2011

שבוע טוב דורית!
    המלצתי כי תקבלי חוות דעת נוספת,אצל רופא בר סמכא לשקום רצפת האגן.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דורית

yaffa
    04/08/2011

יש דרך לדבר אתך? אני סובלת ממשהו דומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו