מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רעשים לא רצוייםססגונית06/08/2011
רציתי לשאול ?כאשר אני קמה מהכיסא יש לי רעש באיבר המין של השתחררות נוזלים ,האם אפשר לתקן? אני אחריי 4 לידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רעשים לא רצויים - תגובה
ד"ר עמוס שפירא07/08/2011הרעשים זה ביגלל הנרתיק הרחב שם מיצטבר אויר והוא ייוצא ברעש ,הטיפול הוא בניתוח של הצרות הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עצמאית12/08/2011תודה רבה
ע,האם הניתוח ארוך?ומצריך שכיבה ממושכת? ועוד שאלה ,כאשר אני משתעלת או מתעטשת יוצא לי שתן אם אני לא תופסת את האזור ,האם יש פתרון לשני הדברים ביחד ובמה זה כרוך?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
ד"ר עמוס שפירא12/08/2011מה שאת מתארת זה בריחת שתן במאמץ ,פני לרופא שלך ובקשי בדיקה אורודינמיקס הבדיקה תראה אם יש צורך בטיפול או לא ,לשאלתך הניתוח לא ארוך אחרי שעתיים את מישתחררת הביתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה - תגובה
ד''ר שמואל לוין13/08/2011אוסיף לשאלתך זו
אבוד שתן בלתי רצוני במאמץ זוהי מומחיות בפני עצמה שנכללת תחת השם "שקום רצפת האגן"
לכן קיימת האפשרות לבצע את 2 הניתוחים יחדיו אפילו רצוי.
כמו כן אני ממליץ לך לפנות לדר לוין שהקים את היחידה הראשונה בארץ לשקום דצפת האגן בהנהלתו.
בהצלחה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך רעשים לא רצויים
עצמאית20/10/2011הייתי אצל מומחה מאסותא והוא על ידי בדיקה ידנית החליט שאני צריכה ניתוח,האם זה בסדר לא לבצע את הבדיקה שציינת? ומספיקה בדיקה ידנית?מדובר ברופא מומחה בתחום ,25 שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך רעשים לא רצויים - תגובה
ד"ר עמוס שפירא20/10/2011אני ממש לא רוצה לתת יעוץ לגבי בדיקה של רופא אחר אבל אני חייב להגיד לך שבבית חולים ציבורי גדול בלי בדיקת אורודינמיקס רופא לא לא לא לא ינתח אותך לכן עשי את הבדיקה ואחר כך תחליטי איזה רופא ליבחור לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעשים לא רצויים - תגובה - תגובה
ד''ר שמואל לוין13/08/2011שלום !
אם הרעשים מזכירים לך נוזלים ואולי גם את מרגישה רטיבות,רצוי להבדק כדי לשלול מעבר [פיסטולה] בין שלפוחית השתן והנרתיק.או בין הרקטום לנדתיק.
רק לאחר מכן אפשר לבצע פלסטיקה מחורית של הנרתיק.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעשים לא רצויים - תגובה
ד''ר שמואל לוין22/10/2011שלום רב לך ססגונית!!
אני מנחש כי הסיבה לאיבוד הגזים או הנוזלים נובעת מצניחת קירות הנרתיק.
תופעה שכיחה לאחר 4 לידות.
נשמח לבדקך ולייעץ לך בהתאם.
להתראות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?